31.8.2021 15:38

Στις θέσεις τους αναπληρωτές και νεοδιορισμένοι εκπαιδευτικοί

Α. Κελεπερτζής: «Χωρίς ιδιαίτερες ελλείψεις το άνοιγμα των σχολείων»

Στις θέσεις τους αναμένεται να τοποθετηθούν νεοδιορισμένοι και αναπληρωτές εκπαιδευτικοί στα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και στη Χίο.

Σε δηλώσεις του, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας, Α. Κελεπερτζής δήλωσε ότι θα τοποθετηθούν 25 αναπληρωτές για παράλληλη στήριξη, 16 για τη διδασκαλία γενικής αγωγής ενώ αναμένεται να καλυφθούν κενά και σε ορισμένες ειδικότητες όπως είναι η ειδικότητα της μουσικής.

«Στις ειδικότητες υπάρχουν ορισμένες ελλείψεις είτε επειδή υπάρχει πρόβλημα ανατροφής τέκνων είτε κάποιοι άλλοι λόγοι, αυτά πιστεύω το Υπουργείο τις επόμενες ημέρες θα τα καλύψει» δήλωσε ο κ. Κελπερτζής.

Επίσης, σήμερα το βράδυ αναμένεται να ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα των αναπληρωτών εκπαιδευτικών με τα σχολεία όπου επιθυμούν να υπηρετήσουν.

Για τον κ. Κελεπερτζή τα σχολεία θα ανοίξουν διαθέτοντας όλο το απαραίτητο προσωπικό δηλώνοντας ότι έχουν καλυφθεί όλα τα απαραίτητα κενά που προκύπτουν για τις τάξεις.

Μάλιστα, η λειτουργία των ολοήμερων σχολείων αναμένεται να ξεκινήσει λίγες ημέρες μετά την πρώτη ημέρα αγιασμού στα σχολεία.

Τέλος οι ανεμβολίαστοι εκπαιδευτικοί που θα παρουσιαστούν οφείλουν να υποδείξουν αρνητικό rapid-test δυο φορές την εβδομάδα.

 

 

 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ