9.1.2022 10:58

«Το Θόλος έφυγε οριστικά από το τραπέζι- Ώρα για πραγματικό διάλογο» (BINTEO)

«Ο Υπουργός να σταματήσει τους μονότονους διαλόγους του», ανέφερε ο Βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Καμίνης από τη Χίο

Την πεποίθησή του ότι, μετά τα τελευταία γεγονότα, με την αυθόρμητη παρουσία του κόσμου, στο Θόλος, στα Μεστά και στο Λιμάνι, το θέμα της δημιουργίας δομής στο Θόλος έχει οριστικά φύγει από το τραπέζι, εξέφρασε στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ο Βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Καμίνης.

Όπως ανέφερε, η μόνη διέξοδος για τον ίδιο τον Υπουργό αλλά και την Κυβέρνηση είναι ο πραγματικός διάλογος, ο οποίος θα πρέπει να ξεκινήσει εκ νέου από μηδενική βάση, με τις προϋποθέσεις που έχει θέσει η χιακή κοινωνία, δηλαδή για μία δομή μόνο καταγραφής και ταυτοποίησης, χωρητικότητας 500 ατόμων.

Ο κ. Καμίνης, αναφερόμενος στην επερχόμενη ομιλία του Νότη Μηταράκη στο Ομήρειο, επεσήμανε ότι θα πρέπει να σταματήσει τους μονότονους διαλόγους, μη απατώντας σε ερωτήσεις κι εκθέτοντας μόνο αριθμούς και στατιστικά.

«Υπάρχει συνωμοσία σιωπής»

Τέλος έκανε λόγο για συνωμοσία σιωπής σε πανελλαδικό επίπεδο, λέγοντας ότι κατά ένα περίεργο τρόπο στην υπόλοιπη Ελλάδα δεν γνωρίζει κανείς τι πραγματικά έγινε στη Χίο τα προηγούμενα 24ωρα.

Σε αυτό το πλαίσιο, όπως είπε, το ΠΑΣΟΚ θα αναλάβει εκστρατεία ενημέρωσης εντός κι εκτός Βουλής, ώστε να γίνει γνωστό τι πραγματικά επιχειρείται να γίνει στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ