12.5.2023 13:49

Με Καμίνη και Χρονόπουλο η Κεντρική Ομιλία του ΠΑΣΟΚ στην ΠΕΚΕΒ

Η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Χίου, ξεφεύγοντας από τετριμμένες φιέστες και συνηθισμένες προεκλογικές παρουσιάσεις, σας προσκαλεί, κλείνοντας την προεκλογική εκστρατεία, σε μια ιδιαίτερα σημαντική για τον τόπο μας Πολιτική Συζήτηση με θέμα Εγκατάσταση Υπερδομών στα σύνορα. «Εθνική Ανάγκη» η Ανατροπή τους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Μάη 2023 και ώρα 19:00μμ στην αίθουσα της ΠΕΚΕΒ στον Βροντάδο.

Μας τιμούν με την παρουσία τους ως κεντρικοί ομιλητές ο τέως βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και τομεάρχης μεταναστευτικής πολιτικής κύριος Γιώργος Καμίνης και ο Νομικός και Τομεάρχης μεταναστευτικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ –Κίνημα Αλλαγής κύριος Βασίλης Χρονόπουλος.

Στην εκδήλωση θα τοποθετηθούν οι υποψήφιοι βουλευτές μας Κριμιζής Χριστόφορος, Λεωνή-Κωνσταντουλάκη Μαρία, Λύκου Λίτσα, Μιχαηλίδης Σταύρος. Τον συντονισμό της συζήτησης θα έχει η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου Ανθίππη Ζαννάρα.

Η διάθεση για συζήτηση και επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας αποτυπώνει το βασικό στίγμα των δεσμεύσεών μας. Η παρουσία σας στις 17 του Μάη είναι τιμή για εμάς! 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ