19.4.2023 10:12

Η Μαρία Λεωνή – Κωνσταντουλάκη η 4η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στη Χίο

Η Μαρία Λεωνή – Κωνσταντουλάκη, είναι τελικά η 4η υποψήφια του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στη Χίο, ολοκληρώνοντας έτσι την 4άδα των υποψηφίων ενόψει των εκλογών της 21ης Μαίου.

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ Χίου, χαρακτηρίζει το ψηφοδέλτιο ως ψηφοδέλτιο ελπίδας, πλουραλιστικό και με σαφείς κοινωνικές και πολιτικές αναφορές.

Αναλυτικά αναφέρει:

Η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ –Κίνημα Αλλαγής Χίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου του κινήματος για τις επικείμενες εθνικές εκλογές της 21ης Μάη 2023 με την προσθήκη της κυρίας Μαρίας Λεωνή-Κωνσταντουλάκη.

Έτσι το ψηφοδέλτιο του Κινήματος μας εδώ στη Χίο διαμορφώνεται ως εξής:

Κριμιζής Χριστόφορος, Λεωνή-Κωνσταντουλάκη Μαρία, Λύκου Λίτσα, Μιχαηλίδης Σταύρος. Πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο ελπίδας σε μια περίοδο δύσκολη για την πατρίδα και τη Χίο μας. Ένα ψηφοδέλτιο ισχυρό και πλουραλιστικό με σαφείς κοινωνικές και πολιτικές αναφορές. Ένα ψηφοδέλτιο νίκης που στις εκλογές που έρχονται θα αναδείξει ξανά σε πρωταγωνιστή τη δημοκρατική μας παράταξη, εδώ στη Χίο.

Παράλληλα η Ν.Ε. Χίου ανακοινώνει την έναρξη των περιοδειών των υποψηφίων μας με πρώτο σταθμό τον πρώην Δήμο Καρδαμύλων, την Πέμπτη 20 Απρίλη 2023. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

17:30 Πιτυός.

18:30 Αμάδες.

19:00 Βίκυ.

20:00 Λιμένας Καρδαμύλων.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ