29.5.2023 13:16

Η Χίος υποδέχεται τον αρχηγό της δημοκρατικής παράταξης Νίκο Ανδρουλάκη- Βίντεο

«Άλλοι έχουν εμμονή με τα ποσοστά- Στόχος του ΠΑΣΟΚ η Χίος να εκφράζεται δυναμικά μέσα στο Κοινοβούλιο»

Λίγο μετά τις 15:00 της Τρίτης αναμένεται η άφιξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη στη Χίο, με πτήση από την Αθήνα, σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στο νησί Μιχάλης Παρλαμάς.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα έχει συνάντηση με παραγωγικούς φορείς και θεσμικούς παράγοντες του νησιού και στις 20:30 θα πραγματοποιήσει ομιλία στην Απλωταριά, η οποία θα καλυφθεί ζωντανά από την ΕΡΤ.

Αναφερόμενος στην επίσκεψη του Νίκου Ανδρουλάκη στη Χίο, ο Μιχάλης Παρλαμάς επεσήμανε ότι πρόκειται για μία ανταπόδοση του προέδρου του κινήματος στο νησί, αφού στη Χίο το ΠΑΣΟΚ έλαβε το 5ο μεγαλύτερο ποσοστό πανελλαδικά.

Μάλιστα είναι ιδιαίτερα συμβολικό το γεγονός ότι, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξεκινά την προεκλογική του εκστρατεία από τη Χίο.

Αναφερόμενος στο εκλογικό αποτέλεσμα ο κ. Παρλαμάς, καταλόγισε στη Ν.Δ. εμμονή με τα ποσοστά, εξηγώντας ότι στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να μπορούν να αναδειχθούν με δυναμικό τρόπο τα προβλήματα της Χίου στο κοινοβούλιο.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

Tags: ΠΑΣΟΚ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ