18.4.2024 15:37

Υπερκάλυψαν τις διαθέσιμες θέσεις οι αιτήσεις για τα πειραματικά σχολεία

Η ΔΙΠΕ Χίου ενημερώνει ότι σύμφωνα με το ΥΠΑΙΘΑ, οι υποβληθείσες αιτήσεις για φοίτηση στην εισαγωγική τάξη των 2 Πειραματικών Σχολείων μας (ΠΕΙ.Σ.), ΥΠΕΡΚΑΛΥΨΑΝ σε εντυπωσιακό βαθμό τις διαθέσιμες θέσεις (συνολικά είχαμε δηλώσει 54 θέσεις, -18 για τα προνήπια και 36 για την Α’ τάξη Δημοτικού, αριθμός ο οποίος ξεπεράστηκε κατά πολύ από τις αιτήσεις των γονέων). 

Αναλυτικές οδηγίες προς τους γονείς, αναφορικά με τη γνωστοποίηση του μοναδιαίου αριθμού μαθητή και της διαδικασίας που θα ακολουθηθεί για την παρακολούθηση της δημόσιας κλήρωσης, καθώς και της ενημέρωσης για τους επιτυχόντες μαθητές, θα δοθούν αμέσως μόλις τις λάβουμε από το Υπουργείο Παιδείας (εκτιμάμε, Δευτέρα –Τρίτη). 

Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούμε να ενημερώνεστε τακτικά από τις ιστοσελίδες των Πειραματικών μας σχολείων: 

3ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο Χίου, 3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΙΟΥ (sch.gr) (τηλέφ επικ. 22710-20525, Προϊσταμένη Κα Κατσαφάρου Μαρία), 

2ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Χίου, 2dimchio's blog (sch.gr) (τηλέφ. Επικ 22710-22411, Διευθύντρια Κα Κυριακώδη Δέσποινα), 

Καθώς και από τη ΔΙΠΕ Χίου: Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου (sch.gr) (22710-81990, Τμήμα Εκπαιδευτικών θεμάτων, Κα Κουνιάκη Μαρία, Κος Κομνηνός Ιωάννης) 

Η ΔΙΠΕ Χίου, ευχαριστεί θερμά τη Χιακή Κοινωνία για τη θέρμη που αγκάλιασε τον νέο για το νησί μας θεσμό, αυτό των Πειραματικών Σχολείων, και δηλώνει ότι, όπως με όλες τις σχολικές μονάδες ευθύνης της, θα κάνει τα δέοντα, σε αγαστή συνεργασία με τις άξιες διευθύντριες τους, το εκπαιδευτικό προσωπικό που θα τα στελεχώσει και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε το 3ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο Χίου και το 2ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Χίου να αποτελέσουν σημείο αναφοράς μεταξύ όλων των πειραματικών της χώρας, προς όφελος πάντα της μαθητιώσας νεολαίας μας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ