25.9.2023 12:13

Περιοδεία της Συμμαχίας Αξιών σε Σιδηρούντα και Αμανή

Την Κυριακή επισκεφτήκαμε τη Σιδηρούντα και χωριά της Αμανής. Κάθε γωνιά του νησιού μας σμιλευμένη με ιστορία και πολιτισμό. Ένας τεράστιος πλούτος ανεκμετάλλευτος και εγκαταλελειμμένος από την απερχόμενη δημοτική αρχή. Χωριά που πληθυσμιακά φθίνουν και οι άνθρωποί τους που αγωνιούν και στέκουν αγέρωχοι στις πάμπολλες δυσκολίες που είναι αποτέλεσμα της έλλειψης πολιτικής βούλησης των διοικούντων.

Αποτελεί προτεραιότητα για εμάς η στρατηγική ανάπτυξη και σχεδιασμός ήπιων μορφών τουρισμού, η ανάδειξη του ιστορικού πλούτου και του φυσικού κάλλους της περιοχής, η αγροτική οδοποιία, το αποχετευτικό στη Σιδηρούντα, η οριοθέτηση του οικισμού της Βολισσού η δημιουργία βιολογικού καθαρισμού της Βολισσού, και άλλες δράσεις και παρεμβάσεις που σε συνδυασμό με Αποκεντρωμένες, ανά ∆ημοτική Ενότητα υπηρεσίες και την Αποκέντρωση του Πολιτισμού (πολιτιστικών δραστηριοτήτων) θα διαμορφώσουν συνθήκες βιωσιμότητας για τους κατοίκους κάθε κοινότητας.

Συνομιλήσαμε με κατοίκους, θαυμάσαμε για μια ακόμη φορά την απαράμιλλη ομορφιά του τόπου μας και δώσαμε ραντεβού να επιστρέψουμε ως δημοτική αρχή εφόσον μας επιλέξετε για να τα αλλάξουμε όλα!

Σας δίνουμε μιαν υπόσχεση, κάνουμε μαζί σας μια συμφωνία να γίνει η Χίος σύντομα ξανά πρωταγωνίστρια!

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ