15.6.2023 14:36

Η REVOIL συνεχίζει να πρωτοπορεί με την WIN CLUB !

ΤΩΡΑ, εκτός από κληρώσεις προσφέρει «Κέρασμα» με εκπτώσεις σε επιλεγμένα εστιατόρια !!

Εδώ και ένα χρόνο η Revoil WINCLUB έχει χαρίσει, μέσω ημερήσιων και μηνιαίων κληρώσεων, σε πάνω από 1000 τυχερούς οδηγούς δωρεάν καύσιμα των 10 η 50 ευρώ μέσω του δικτύου των 12 πρατηρίων του νησιού.

Τώρα, μια νέα εποχή ξεκινά για τους κατόχους της κάρτας. Η Revoil WINCLUB δεν είναι πλέον μόνο κάρτα επιβράβευσης μέσω κληρώσεων, αλλά γίνεται και κάρτα προνομίων για τους κατόχους της.

Από 12 Ιουνίου 2023, εγκαινιάζεται το πρόγραμμα «Κέρασμα» όπου οι κάτοχοι της κάρτας θα μπορούν να απολαμβάνουν 15% έκπτωση στα συνεργαζόμενα εστιατόρια απλά με την επίδειξή της.

Το «Κέρασμα» της Revoil WINCLUB ξεκινά από το νησί της Χίου και σύντομα θα επεκταθεί σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.

Μπορείτε να δείτε τα συνεργαζόμενα εστιατόρια εδώ.

Όσοι δεν έχετε προμηθευτεί την κάρτα REVOIL WIN CLUB μπορείτε να την προμηθευτείτε βάζοντας καύσιμα σε ένα από τα πρατήρια REVOIL. Η έκδοση της κάρτας είναι σύντομη και απλή και αμέσως μετά την έκδοση ζητήστε από τον υπάλληλο να την «κτυπήσει» για να λάβετε μέρος και στην αυτόματη κλήρωση για δωρο-επιταγές καυσίμων. Μπορεί να είστε τυχεροί με την πρώτη φορά!!

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ