2.12.2020 14:35

Συμμετοχή όλων των σούπερ μάρκετ στην πρωτοβουλία του Δήμου «Καλάθια της Αγάπης»

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο σε συνεργασία με τα σούπερ μάρκετ της Χίου ξεκίνησαν ένα εγχείρημα που φέρνει τους πολίτες πιο κοντά.

Τα «Καλάθια της Αγάπης» υπάρχουν σε όλα τα σούπερ μάρκετ ενώ η ανταπόκριση τους στο κάλεσμα ήταν άμεση όπως δήλωσε ο Γ.Πατεριμός:

«Στην ενέργεια αυτή ανταποκρίθηκαν όλα τα σούπερ μάρκετ για όλο τον μήνα και θέλω να τους ευχαριστήσω. Στο κάλεσμα ήταν άμεση η απάντηση όλων»

Στα Καλάθια της Αγάπης ο Δήμος Χίου καλεί τους πολίτες να συγκεντρώσουν τρόφιμα διαρκείας που θα δοθούν σε συμπολίτες μας.

Όπως δήλωσε ο Γ. Πατεριμός το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα προσφέρει επίσης τρόφιμα.

«Στα καλάθια συγκεντρώνουμε τρόφιμα κυρίως μακράς διαρκείας ώστε γύρω στα Χριστούγεννα και κοντά στις γιορτές να μαζέψουμε ότι έχουμε συγκεντρώσει από τα σούπερ μάρκετ. Όσα συγκεντρώσουμε θα δοθούν σε κάποιες δομές που χρειάζονται περισσότερο ανάγκη είτε σε συμπολίτες μας. Δεν θα δοθούν μόνο προϊόντα των συμπολιτών μας αλλά και εμείς σαν παντοπωλείο θα δώσουμε κάποια τρόφιμα. «Ο στόχος μας είναι να απαλύνουμε αυτές  τις μέρες που είναι μοναχικές και καταθλιπτικές για κάποιους συνανθρώπους μας. Εγώ ευελπιστώ ότι ο χιώτης θα στηρίξει και αυτή την πράξη και θα δώσει ένα χέρι βοήθειας σε συνανθρώπους», δήλωσε. 

Τέλος συμπλήρωσε πως το τελευταίο διάστημα έχει αυξηθεί προσέλευση πολιτών σε δομές της Πρόνοιας όπως είναι το «Βοήθεια στο Σπίτι» ,το  «Κοινωνικό Φαρμακείο», το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» αλλά και στην «Συμβουλευτική Γυναικών».

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ