28.9.2021 14:43

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ψηφίζει ο Π.Σ.Α.με.Α.

Ο Π.Σ.Α.μεΑ. μετά την 7μηνή  παράταση προσκαλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 8 Οκτωβρίου με στόχο την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου, Σ. Μίχαλα κάλεσε τα μέλη του Συλλόγου να συμμετάσχουν τόσο στη γενική συνέλευση όσο και στις εκλογές. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν αιτήσεις έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Η ίδια ανέφερε ότι σε δεύτερο χρόνο θα ακολουθήσουν εκλογές για την Περιφερειακή Ομοσπονδία Βορείου Αιγαίου.

Παρακάτω επισυνάπτεται η πρόσκληση του Συλλόγου:

"Αγαπητέ συνάδελφε

Με τη συμπλήρωση 3 χρόνων θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής του Π.Σ.Α.μεΑ. και σύμφωνα με το άρθρο 21 του καταστατικού, το Δ.Σ. με την υπ’ αριθμ. 380/09-09-2021 απόφασή του προκήρυξε τη σύγκληση Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ε.Ε. του ΠΣΑμεΑ και αντιπροσώπων στην Περιφερειακή Ομοσπονδία Α.μεΑ. Βορείου Αιγαίου (Π.Ο.Α.μεΑ.Β.Α.), καθώς και στην Εθνική Συνομοσπονδία Α.μεΑ.(Ε.Σ.Α.μεΑ.).

Η ημερομηνία σύγκλησης της Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης ορίστηκε για τις 8 Οκτωβρίου 2021 ημέρα Παρασκευή ώρα 10.00 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Χίου. Με το πέρας της Γ.Σ. θα αρχίσει η ψηφοφορία και θα λήξει στις 6.00 μ.μ.

Σύμφωνα με το άρθρο 5 παράγραφος 3 του καταστατικού, δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση και τις εκλογές έχουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη. Μέλη, που δεν έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους, μπορούν να το κάνουν την ημέρα της Γ.Σ. Η Γ.Σ. θα βρίσκεται σε απαρτία, αν παρευρίσκεται το 1/3 των ταμειακώς εντάξει μελών τουλάχιστον. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα συνέλθει χωρίς νέα πρόσκληση 15 ημέρες μετά, δηλ. στις 22  Οκτωβρίου 2021, την ίδια ημέρα και ώρα και στον ίδιο τόπο, με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης, ανεξαρτήτως του αριθμού των παρευρισκομένων μελών.

Τα μέλη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα και πληρούν τις προϋποθέσεις για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την Ελεγκτική Επιτροπή, μπορούν να προμηθευτούν τη αίτηση υποψηφιότητας  από το γραφείο του Π.Σ.Α.μεΑ. και να την υποβάλλουν το αργότερο μέχρι και την 30η  Σεπτεμβρίου 2021.

Θέματα ημερήσιας διάταξης, της Γ.Σ.

  1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης
  2. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
  3. Λογοδοσία Δ.Σ. ετών 2018-2020 και απαλλαγή Δ.Σ.  Απολογισμός οικ. έτους 2020
  4. Υποβολή έκθεσης Ελέγχου Ελεγκτικής Επιτροπής Έτους 2020
  5. Προγραμματισμός Δράσης για το 2021
  6. Υποβολή και έγκριση Προϋπολογισμού 2021
  7. Ενημερώσεις για θέματα  Αναπηρίας και Υγείας
  8. Διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη οργάνων του Σωματείου, για την ΠΟΑμεΑΒΑ και την ΕΣΑμεΑ.

Στην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας από τον covid 19. (εμβόλια, μάσκες, αντισηπτικά.) Οι ανεμβολίαστοι πρέπει να έχουν κάνει μοριακό τεστ 48 ωρών πριν.

Συνάδελφε

Η συμμετοχή σου στη Γενική Συνέλευση και στις εκλογές είναι αναγκαία και απαραίτητη, προκειμένου όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε τα σοβαρά προβλήματα του χώρου μας. Δεν μπορούν να λυθούν τα προβλήματα μεμονωμένα. Όλοι μαζί θα διεκδικήσουμε και θα υποστηρίξουμε τα δικαιώματα, που σαν πολίτες δικαιούμαστε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ του Π.Σ.Α.μεΑ. Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, στις 10.00 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Χίου".

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ