29.12.2023 17:14

Μια ξεχωριστή χριστουγεννιατικη γιορτή από ΠΕΚΕΒ και "ΜΕΛΕΚΟ" για τον Π.Σ.Α.με.Α

Ξεχείλισε χορούς και παιδικά χαμόγελα η Πλατεία Βουνακίου το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου 2023, μπροστά στο Χριστουγεννιάτικο περίπτερο του Παγχιακού Συλλόγου Α.μεΑ. με τους αθλητές και τις αθλήτριες των τμημάτων Ενόργανης - Ρυθμικής Γυμναστικής της ΠΕΚΕΒ και του Γυμναστηρίου Μελέκος που χόρεψαν σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς και κορίτσια σαν '' λάστιχο '' έκαναν ρόδα, σπαγκάτο και απίθανα άλματα και γυμνάσματα.

Δημοσιεύτηκε από Εφημερίδα Πολίτης στις Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023

Παράλληλα, σπουδαστές του Δημόσιου ΙΕΚ Χίου, με τη μέθοδο '' face painting '', ζωγράφισαν χαρούμενα επίκαιρα μοτίβο ( αστεράκια, Χριστουγεννιάτικα δεντράκια, τούφες χιόνι και πολλά άλλα πολύχρωμα σχέδια ) στα παιδικά προσωπάκια που χαμογελούσαν γιατί χαιρόντουσαν με την όμορφη μέρα και την όμορφη αυτή γιορτή που στήθηκε γύρω από το Χριστουγεννιάτικο περίπτερο ΠΣΑμεΑ, για την ενίσχυση των πωλήσεων των πολύ χαριτωμένων  χειροποίητων Χριστουγεννιάτικων στολιδιών και δώρων που έφτιαξαν τα παιδιά με αναπηρία με μεγάλη αγάπη και φιλοτιμη χαρούμενη εργασία, για φίλους, συγγενείς και για όλο τον κόσμο!

Το εγχείρημα πέτυχε και πολύς κόσμος μαζεύτηκε γύρω από το Χριστουγεννιάτικο Περίπτερο του Παγχιακού Συλλόγου ΑμεΑ για να πάρει δωράκια για φίλους και συγγενείς κατα παιδιά που τα κατασκεύασαν χάρηκαν που οι κόποι τους αποδίδουν.

Μίλησαν στον ΠΟΛΙΤΗ η Πρόεδρος του ΠΣΑΜΕΑ Σοφία Μιχάλα, η Διευθύντρια του Δημόσιου ΙΕΚ Χίου Εβελίνα Αθανασοπούλου και οι σπουδάστριες που έκαναν face painting, καθώς επίσης και η Προπονήτρια του Γυμναστηρίου Μελέκος και Εθελόντρια ΠΣΑΜΕΑ Κλαίρη Κάβουρα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ