17.6.2013 11:34

Το κατάστημα Κωτσόβολος στην Χίο στηρίζει τα σχολεία της περιοχής!

Η αλυσίδα καταστημάτων Κωτσόβολος, πιστή στις αξίες της για δημιουργία σχέσεων ζωής με τις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται, συνεχίζει τις δράσεις υποστήριξης σε όλη τη χώρα και αυτή τη φορά επικεντρώνεται στην Χίο.

Για την νέα σχολική χρονιά που θα ξεκινήσει και στις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει η χώρα το κατάστημα Κωτσόβολος στην Χίο, στέκεται δίπλα στους μαθητές και προσφέρει στα σχολεία ηλεκτρονικούς υπολογιστές… «σαν καινούριους».

Το κατάστημα της Χίου ζητά από τους συμπολίτες μας αλλά και από ευαισθητοποιημένες εταιρείες που το επιθυμούν, να παραδίδουν μεταχειρισμένους ή με οποιαδήποτε βλάβη ηλεκτρονικούς υπολογιστές, φορητούς αλλά και σταθερούς, που θέλουν να προσφέρουν στα σχολεία του νησιού.

Το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος θα αναλάβει στη συνέχεια να επισκευάσει τυχόν βλάβες και να τους ξανακάνει πλήρως λειτουργικούς, με σκοπό να τους προσφέρει σε σχολεία της περιοχής που τους έχουν ανάγκη.

Οι υπολογιστές θα παραλαμβάνονται καθημερινά, εντός ωραρίου λειτουργίας, από το κατάστημα Κωτσόβολος το οποίο βρίσκεται στην Λεωφ.Ενώσεως 48. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 22710-22995.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ