9.2.2021 15:22

Ευχαριστήριο Γ. Πατεριμού σε όσους συμμετείχαν στα «Καλάθια Αγάπης»

Ο Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Πρόνοιας, Γ. Πατεριμός ευχαριστεί ιδιώτες και επιχειρήσεις που συνέβαλαν στη συγκέντρωση ειδών στα πλαίσια της δράσης «Καλάθια Αγάπης».

«Ο Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χίου, τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πραγματοποίησαν δράση κοινωνικής στήριξης και ευαισθητοποίησης με τίτλο «Καλάθια Αγάπης».

Η πρόσκληση αφορούσε τη συγκέντρωση προϊόντων από τους δημότες σε συνεργασία με τις αλυσίδες τροφίμων του νησιού μας ΧΑΡΑ Α.Ε. , ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΣΣΟΥΤΗΣ, MYMARKET, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και ΒΙΔΑΛΗΣ. Οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις τοποθέτησαν σε όλα τα καταστήματά τους καλάθια στα οποία οι δημότες μπορούσαν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας.

Υπήρξε άψογη συνεργασία με τις αλυσίδες τροφίμων και τους υπεύθυνους των καταστημάτων. Το προσωπικό τους, βοήθησε στη συγκέντρωση και μεταφορά των προϊόντων στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χίου. Οι πολίτες ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση – στήριξη του έργου της δομής μας και ενίσχυσαν με αρκετές ποσότητες ειδών, δείχνοντας έτσι την αγάπη και την ευαισθησία τους προς τις ευάλωτες κοινωνικά και οικονομικά ομάδες του νησιού.

Οφείλουμε πολλές ευχαριστίες προς όλους, ιδιώτες και επιχειρήσεις που συνέβαλαν στη συγκέντρωση των ειδών με τα οποία θα στηριχθούν αρκετοί συνάνθρωποί μας που το έχουν ανάγκη.

Τέτοιες κινήσεις αλληλεγγύης και συνεργασίας προς τον κοινό στόχο εξάλειψης της φτώχειας, αποτελούν παράδειγμα και ελπίδα για πιο ευαισθητοποιημένες και υποστηρικτικές πράξεις των πολιτών.»

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ