27.9.2022 15:28

Ενισχύει ακόμα μια οικογένεια με καρότσι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Χίου

Σήμερα, Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου του 2022, παραδόθηκε μέσω εκπροσώπου του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Ν. Χίου (Συν-Υπάρχω), το δεύτερο καρότσι σε γονείς με παιδί ΑΜΕΑ.

«Τη δωρεά πραγματοποίησε ο σύλλογος των Χιωτών ομογενών της Washington - Chios Society Creater Washington D.C- τους οποίους ευχαριστούμε για την ενίσχυση και την ευαισθησία που επιδεικνύουν στα άτομα ΑΜΕΑ και τις οικογένειες τους.

Προς ενημέρωση των πολιτών, ο Σύλλογος μας είναι σε θέση να δεχτεί δωρεές και από ετέρους φορείς με σκοπό πάντα τη διευκόλυνση των Ατόμων ΑΜΕΑ και την άρση των εμποδίων που τυχόν αντιμετωπίζουν σε θέματα μετακίνησης και διαβίωσης» αναφέρει ο Σύλλογος σε ανακοίνωσή του. 


Πληροφορίες για τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Ν. Χίου (Συν-Υπάρχω) θα βρείτε στο γραφείο (πάροδος Απλωταριάς 68), στα τηλέφωνα 2271024416 και 6947775089 καθώς και στην σελίδα στο FAcebook : "Σύλλογος Γονέων Και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Ν. Χίου". 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ