1.12.2020 12:50

52 συνολικά οι ωφελούμενοι από το πρόγραμμα «Είμαστε Οικογένεια - Covid 19»

Παραδόθηκαν και οι τελευταίες διατακτικές από τη Διεθνή Πρωτοβουλία Δράσης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος σε συνεργασία με το «Μπορούμε Saving Food – Saving Lives»

Ο Αντιδήμαρχος της Δ /νσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού κ. Πατεριμός παρέδωσε και τις τελευταίες 13 διπλές διατακτικές, για το 2020, σε μία κίνηση, μέρος της Διεθνούς Πρωτοβουλίας Δράσης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για τον Covid-19, σε συνεργασία με το «Μπορούμε Saving Food – Saving Lives».

Η τέταρτη παράδοση των διατακτικών είναι και αυτή στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Χίου στο πρόγραμμα «Είμαστε Οικογένεια – Covid–19».

Το παρόν κοινωνικό πρόγραμμα αφορά στην προσφορά διατακτικών προς δικαιούχους, για την αγορά τροφίμων πρώτης ανάγκης, βάσει των κριτηρίων που ισχύουν από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου για όλες τις παροχές.

Σκοπός είναι η βοήθεια και στήριξη κοινωνικά ευπαθών ομάδων, όπως αστέγων, ανέργων και ΑΜΕΑ. Η κίνηση είχε διάρκεια τεσσάρων μηνών (Σεπτέμβριος – Δεκέμβριος 2020).

Συνολικά, οι ωφελούμενοι ανέρχονται στους 52. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ