9.11.2020 16:40

300 μάσκες στις φοιτητικές εστίες δωρεά του Δήμου Χίου

Με πρόταση της Δ.Α.Π. - Ν.Δ.Φ.Κ. Χίου

Στις 05 Νοεμβρίου 2020, οι Φοιτητικοί Σύλλογοι των τμημάτων Τ.Δ.Ε., Τ.Ν.Ε.Υ. και Τ.Ο.ΔΙ.Τ. παρέλαβαν 300 (τριακόσιες) μάσκες από τον Δήμο Χίου ως δωρεά προς τις φοιτητικές εστίες, έπειτα από αίτημα που είχαν πραγματοποιήσει. 

Είχε γίνει αντιληπτό ότι υπήρχε μεγάλη έλλειψη υγειονομικού υλικού για την τήρηση των μέτρων ατομικής υγιεινής κατά την διάρκεια επαναλειτουργίας των φοιτητικών εστιών και για αυτόν τον λόγο ζητήθηκε η συμβολή του Δήμου Χίου.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Δ.Α.Π. - Ν.Δ.Φ.Κ αναφέρει τα εξής:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, για την άμεση απόκριση, τον Δήμαρχο Χίου κ. Κάρμαντζη Σταμάτη, καθώς και τον Αντιδήμαρχο Υγείας, Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας, κ. Πατεριμό Γεώργιο, για την έμπρακτη συμβολή τους προς την ακαδημαϊκή κοινότητα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρόταση αυτή πρόηλθε απο συμφοιτητή μας κατόπιν επικοινωνίας του με την οργάνωση μας και με άμεσες διαδικασίες, κατατέθηκε η πρόταση του στους Φοιτητικούς Συλλόγους της ακαδημαϊκής μονάδας της Χίου.

Για ακόμη μία φορά, ως Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Χίου, δίνουμε το παράδειγμα της ενεργής συμμετοχής των φοιτητών στους Συλλόγους για την βέλτιστη υλοποίηση των προτάσεων μας. 

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι είναι οι προτάσεις και οι ιδέες των φοιτητών».

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ