16.3.2023 13:28

Παρέμβαση της Λιμενικής Επιτροπής για τις δεξαμενές καυσίμων του Λιμεναρχείου - Βίντεο

Καμία άδεια για περίφραξη ή τοποθέτηση επί της παρούσας επιτροπής διαβεβαιώνει ο Κυριάκος Ζωάνος

Εξηγήσεις  για το θέμα των υπέργειων δεξαμενών καυσίμων ακριβώς έξω από το Λιμεναρχείο Χίου, τη στιγμή που παρουσίαζε ως σημαντικά θέματα ασφαλείας, απλά ζητήματα λειτουργίας του κεντρικού λιμένα Χίου, θα κληθεί να δώσει ο Κεντρικός Λιμενάρχης Χίου Παντελής Βατούσης, σε προσεχή συνεδρίαση της Λιμενικής Επιτροπής Χίου.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του «Π» είναι πλήρως αποκαλυπτικό, αφού όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες ενώ ο Λιμενάρχης προχωρούσε σε καθ υπερβολήν δηλώσεις αναστατώνοντας ένα ολόκληρο νησί, ξέχασε να απολογηθεί γιατί η ίδια του η Υπηρεσία, έχει τοποθετήσει υπέργειες δεξαμενές πετρελαίου στην καρδιά του λιμανιού.

Το συγκεκριμένο ερώτημα, τέθηκε μετ επιτάσεως από τον «Π» τόσο στον Δήμαρχο Χίου όσο και στον Πρόεδρο του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου, με τον πρώτο αφενός να αναγνωρίζει το πρόβλημα ασφαλείας που υφίσταται και τον δεύτερο να σημειώνει ότι προσεχώς θα υπάρξει συνεδρίαση της Λιμενικής Επιτροπής όπου θα τεθεί το θέμα των δεξαμενών καυσίμων.

Ερωτώμενος για το εάν έχει δοθεί άδεια, ο κ. Ζωάνος, ανέφερε ότι επί δικής του προεδρίας δεν δόθηκε ούτε άδεια εναπόθεσης των δεξαμενών αλλά ούτε και άδεια περίφραξής του.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ