23.6.2022 12:10

«Τεράστια οπισθοδρόμηση η επιλογή Πατεριμού για το κοινωνικό παντοπωλείο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Για στιγματισμό των δικαιούχων και αύξηση του κόστους λειτουργίας, έκανε λόγο ο πρώην αντιδήμαρχος Γιώργος Παπαδόπουλος

Για τεράστια οπισθοδρόμηση που επιστρέφει τη διεύθυνση Πρόνοιας σε παλαιοκομματικές τακτικές, έκανε λόγο ο επί σειρά αντιδήμαρχος Πρόνοιας Γιώργος Παπαδόπουλος, αναφερόμενος στην απόφαση του νυν Γιώργου Πατεριμού να καταργήσει τις ηλεκτρονικές κάρτες από τα σούπερ μάρκετ για τους δικαιούχους του κοινωνικού παντοπωλείου και αντ’ αυτού να υποχρεώσει τους δικαιούχους σε αυτοπρόσωπη παρουσία στις εγκαταστάσεις της δομής στον Περιφερειακό της πόλης.

Ο κ. Παπαδόπουλος, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι δόθηκαν σημαντικές μάχες σε τοπικό, πανελλαδικό κι ευρωπαϊκό επίπεδο προκειμένου να μη στιγματίζονται οι δικαιούχοι του κοινωνικού παντοπωλείου, κάτι που καταργείται με τη σημερινή πρακτική της Διεύθυνσης Πρόνοιας.

Επιπλέον ο κ. Παπαδόπουλος, εξήγησε ότι, η Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου Χίου ανά δίμηνο έστελνε αναλυτική λίστα στο σούπερ μάρκετ με τους δικαιούχους, αφού κάθε δύο μήνες στη λίστα έμπαιναν ή έβγαιναν άτομα.

Με αυτόν τον τρόπο, εξήγησε ο κ. Παπαδόπουλος, ο Δήμος πλήρωνε ακριβώς την ποσότητα των ειδών που αντιστοιχούσε για κάθε άτομο και δεν πλήρωνε όλα τα είδη για να τα διαθέτει ως στοκ ποσότητες.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ