11.2.2022 14:26

Στην οδό "Φλοίσκου" τα γραφεία της Διεύθυνσης Πρόνοιας του Δήμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα νέα της γραφεία μετακόμισε η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Πρόνοιας και Πολιτισμού συνεχίζοντας το πολύτιμο έργο αυτή τη φορά από την οδό Φλοίσκου 7.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Πρόνοιας, Γιώργο Πατεριμό η μετεγκατάσταση στα νέα γραφεία δε έχει ολοκληρωθεί πλήρως και σε αυτό το στάδιο έχει εγκατασταθεί η Διεύθυνση, η Διευθύντρια και τα δυο τμήματα της κοινωνικής προστασίας, το τμήμα υγείας, το τμήμα αθλητισμού, πολιτισμού και παιδείας. Στο κτίριο στεγάζεται επίσης και το κέντρο κοινότητας με τους συνολικά 7 υπαλλήλους του.

Στον κάτω όροφο στεγάζεται το γραφείο της ψυχολόγου στην οποία μπορούν να απευθυνθούν όλοι οι πολίτες. Επίσης, στέγη απέκτησε και μια σημαντική δράση του τμήματος Πρόνοιας που είναι το «Βοήθεια στο σπίτι». Σύντομα μάλιστα αναμένεται να εγκατασταθούν και οι υπάλληλοι των σχολικών επιτροπών.

Το κτίριο διαθέτει όλες τις προδιαγραφές για μια εύκολη πρόσβαση σε όλους τους πολίτες καθώς διαθέτει εξωτερικό ανελκυστήρα, στον κάτω όροφο έχουν τοποθετηθεί ειδικές ράμπες και έχουν δημιουργηθεί τουαλέτες για Α.με.Α..

Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει εύκολη πρόσβαση σε θέσεις στάθμευσης ενώ μελλοντικά σχεδιάζεται η δημιουργία δυο θέσεων στάθμευσης για Α.με.Α..

Με αφορμή τα νέα της γραφεία, ο κ. Πατεριμός κάλεσε τους πολίτες να απευθυνθούν στα γραφεία της Πρόνοιας προκειμένου να δρομολογηθεί η επανασύνδεση ρεύματος. 

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο υπνωτηρίου για το οποίο η Πρόνοια εργάζεται για την υλοποίηση του ενώ αναφέρθηκε και στο Κατασκηνωτικό για το οποίο επίσης έχουν διενεργηθεί εργασίες καθαρισμού για την επανέναρξη του. Στόχος  είναι για τον κ. Πατεριμό σε συνεργασία με την Πυροσβεστική η Κατασκήνωση να είναι προσβάσιμη σε όλους.

Τέλος, πρόσβαση στα γραφεία της Πρόνοιας υπάρχει  από την οδό «Φλοίσκου» και από την Σουρία ενώ απέχει μόλις περίπου1 χλμ. από το κέντρο της πόλης.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ