30.10.2020 6:48

Χίος Μπροστά: Από ψέμα σε ψέμα για την καρέκλα

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ, δεν κατάλαβε τίποτα από αυτά που γράφτηκαν στο προηγούμενο δελτίο τύπου του συνδυασμού μας, στο οποίο τον καλούσαμε να παραιτηθεί για την αήθη και προσβλητική επιστολή που έστειλε στο ΤΣ Βολισσού. Αποφεύγει να ζητήσει έστω μία συγγνώμη από το ΤΣ για την επιστολή.

Προτίμησε να στρέψει αλλού την προσοχή, αλλά αυτή την φορά εκτός από τους εξυπνακισμούς, χρησιμοποιεί μόνο ψέματα, ενώ αδυνατεί να κατανοήσει βασικά θέματα.

Ψέμα 1ο.

Αναφέρει στην απάντησή του λοιπόν, ότι το ΔΣ της ΔΕΥΑΧ στις 23/3/20 με την υπ’ αριθμό 91 / 2020 απόφαση του, αποφάσισε για την χωροθέτηση του Βιολογικού. Τον καλούμε να διαβάσει τον τίτλο τού θέματος προσεκτικά.

“Αποδοχή 1ου παραδοτέου της μελέτης ΜΟΝΑΔΑ Επεξεργασίας Λυμάτων ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΒΟΛΙΣΣΟΥ ΔΕ ΑΜΑΝΗΣ”.

Ας διαβάσει επίσης στα συμπεράσματα της μελέτης τα οποία είναι μέρος του πρακτικού , την προτροπή προς το ΔΣ της ΔΕΥΑΧ να αποφασίσει ποιο σενάριο είναι το καταλληλότερο για την χωροθέτηση της μονάδας ΕΛ. Το ΔΣ της ΔΕΥΑΧ σ αυτό το συμβούλιο αποφάσισε την αποδοχή της μελέτης και ΜΟΝΟ.

Ψεύδος 2ο.

Στην συνεδρίαση του ΔΣ στις 2/9/2020 ο κ.Αγιωργούσης, δεν κατόρθωσε ποτέ να συνδεθεί (τηλεδιάσκεψη) και ουδέποτε ψήφισε στην συγκεκριμένη συνεδρίαση.

Επισυνάπτονται τα print screens από την συσκευή σύνδεσης του κου Αγιωργούση .Σ αυτά επικαλείται αδυναμία σύνδεσης κατά την διάρκεια του συγκεκριμένου ΔΣ. Επίσης ο κος Μυριαγκός αποκρύπτει η δεν γνωρίζει για το mail του κ. Αγιωργούση προς την ΔΕΥΑΧ στις 12/10/20 με το οποίο δηλώνει ότι κακώς καταγράφεται ως παρών στην συγκεκριμένη συνεδρίαση αφού δεν κατόρθωσε ποτέ να συνδεθεί.

Αδυναμία κατανόησης 1η.

Από το προηγούμενο δελτίο τύπου στο οποίο αναφερόμαστε αποκλειστικά στην προσβλητική ενέργεια απαξίωσης των κατοίκων της Βολισσού, του ΤΣ της κοινότητας και του ΔΣ της εταιρείας στην οποία είναι πρόεδρος, ο ίδιος κατάλαβε ότι δεν μας ικανοποιεί το γεγονός της κοινά αποδεκτής ικανότητας και γνώσης της ΔΕΥΑΧ να εκτελέσει ένα τέτοιο έργο.

Αδυναμία κατανόησης 2η.

Αδυνατεί όντως να καταλάβει τον σκοπό τις προθέσεις και τον τρόπο σκέψης των στελεχών του συνδυασμού ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ γιατί έχει μάθει να σκέφτεται με διαφορετικά κριτήρια στην πολύχρονη ενασχόλησή του με τα κοινά.

Όσον αφορά τώρα στην ευλαβική προσήλωση του προέδρου της ΔΕΥΑΧ στις αποφάσεις του ΔΣ της εταιρείας και ειδικά τις ομόφωνες, ας μας εξηγήσει με ποια απόφαση του ΔΣ εξουσιοδοτήθηκε να συντάξει και να στείλει αυτή την προσβλητική και απειλητική επιστολή προς το ΤΣ Βολισσού. Δυστυχώς για εκείνον προσβάλει μόνο τον εαυτό του.

Τέλος, μια και δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την παράταξή μας και τον τρόπο λειτουργίας της, ας μας δηλώσει ως μέλος ποιας παράταξης δείχνει το ενδιαφέρον του. Αυτής με την οποία εκλέχθηκε ή αυτής με την οποία φλερτάρει.

Έχει τελικά την ευθιξία να παραιτηθεί; Ο δήμαρχος ως πότε θα σιωπά;

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ