1.3.2024 10:30

18ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Χίου

Ο Μορφωτικός Σύνδεσμος Βαρβασίου Χίου Βιβλιοθήκη ο Φάρος και ο Σκακιστικός Όμιλος Παναγίας Καλλιμασιάς Χίου σε συνεργασία με το 4ο Γυμνάσιο Χίου και με τη στήριξη του Δήμου Χίου διοργανώνουν το 18ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Χίου. 

Το Πρωτάθλημα, που αφορά μαθητές / μαθήτριες νηπιαγωγείων, δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 στις αίθουσες του 4ου Γυμνασίου Χίου, με ώρα έναρξης 10 π. μ. Οι μαθητές / μαθήτριες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο σχολείο τους, μέχρι την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024. Αναλυτικές πληροφορίες τα παιδιά θα λάβουν από τις σχολικές τους μονάδες. 

Φιλική συμμετοχή και ενημέρωση για την παιδαγωγική αξία του σκακιού θα πραγματοποιηθεί από την κα Μαρία- Άννα Στεφανίδη, Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο Σκάκι 2023, κατά τη διάρκεια του Πρωταθλήματος. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ