15.11.2023 14:46

Το Φαγί εγκαινίασε το νέο του γραφείο στην Αλεξανδρούπολη!

Το Φαγί, η ελληνική πλατφόρμα online παραγγελιών, ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία του στη Θράκη εγκαινίασε το νέο του γραφείο στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης.

Σε ένα λαμπερό πάρτυ γεμάτο μουσική, χορό, φαγητό αλλά και πολλές εκπλήξεις οι υπεύθυνοι του Φαγί απ’όλη τη Θράκη αλλά και τις υπόλοιπες περιοχές υποδέχθηκαν τους ανθρώπους των τοπικών συνεργαζόμενων καταστημάτων, προμηθευτές και φίλους γιορτάζοντας την άφιξη του νέου γραφείου στο κέντρο της πόλης!

Στον καινούργιο και μοντέρνο χώρο της εταιρείας θα φιλοξενούνται υπηρεσίες που αφορούν στο data entry, τη διανομή και την ανάπτυξη του Φαγί στην περιοχή ενώ θα αποτελεί και το σημείο αναφοράς για τα τοπικά συνεργαζόμενα καταστήματα και τους καταναλωτές.

Το Φαγί, η αγαπημένη συνήθεια για χιλιάδες ανθρώπους στην ελληνική περιφέρεια, συνεχίζει να υλοποιεί σταδιακά το πλάνο επέκτασής του φτάνοντας πρόσφατα και στην Ορεστιάδα, αυξάνοντας σε 14 τις περιοχές που εξυπηρετούνται από το δίκτυό του.

Social Media

Facebook // Instagram // LinkedIn

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

Tags: fagi.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ