7.10.2022 12:37

“Οι ένοπλες δυνάμεις της Ελλάδας εγγύηση της εδαφικής ακεραιότητας και εθνικής ανεξαρτησίας” (ΒΙΝΤΕΟ)

"Ο Τούρκος πρόεδρος θα πρέπει να γνωρίζει ότι απέναντί του δεν έχει πολιτικούς αρχηγούς αλλά ενωμένο ολόκληρο τον ελληνικό λαό", το μήνυμα του Βουλευτή Χίου Ανδρέα Μιχηαλίδη

Ο Τούρκος πρόεδρος θα πρέπει να γνωρίζει ότι απέναντί του δεν έχει πολιτικούς αρχηγούς αλλά ενωμένο ολόκληρο τον ελληνικό λαό

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον στρατιωτικό διοικητή Χίου Ταξίαρχο Εμμανουήλ Χατζή, πραγματοποίησε ο Βουλευτής Χίου Ανδρέας Μιχαηλίδης. 
Σε δήλωσή του στα τοπικά Μ.Μ.Ε. αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο των ενόπλων δυνάμεων της Ελλάδα, λέγοντας ότι απέναντι στις διεκδικήσεις της Τουρκίας το εσωτερικό μέτωπο είναι αρραγές. 

Αναλυτικά ανέφερε:

“Επισκέφθηκα σήμερα εθιμοτυπικά τον στρατιωτικό διοικητή του νησιού μας τον ταξίαρχο Χατζή. 
Πρέπει να δηλώσω ότι, οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας αποτελούν την εγγύηση για την εδαφική μας ακεραιότητα και την εθνική μας ανεξαρτησία απέναντι σε μία συνεχώς κλιμακούμενη, όχι πλέον λεκτική στάση της γείτονος απέναντι στη χώρα αλλά απέναντι και σε μία πλέον ανοιχτή διεκδίκηση και επιβουλή της εδαφικής μας ακεραιότητας.
Θέλω επίσης να τονίσω ότι στα ζητήματα αυτά, το εσωτερικό μέτωπο είναι απολύτως αρραγές. Η εθνική γραμμή ήταν, είναι και παραμένει, η επιδίωξη καλών σχέσεων και καλής γειτονίας με τη γείτονα χώρα όμως παράλληλα η αποφασιστικότητα ότι δεν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση αμφισβήτησης και αποδοχής αμφισβήτησης του εθνικού μας χώρου, είτε αυτό αναφέρεται στην θάλασσα, είτε στη στεριά, είτε στον αέρα πρέπει να γνωρίζει ο Τούρκος πρόεδρος ότι απέναντί του δεν έχει πολιτικούς αρχηγούς στην Ελλάδα αλλά έχει ενωμένο όλο τον ελληνικό λαό”

 

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ