13.1.2022 15:39

Απάντηση Υπ. Περιβάλλοντος στην Αναφορά του Α. Μιχαηλίδη για το αγροτικό τιμολόγιο στα περιβόλια του Κάμπου

Στην Αναφορά που είχε καταθέσει ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέας Μιχαηλίδης, σχετικά με το ζήτημα του αγροτικού τιμολογίου στο ηλεκτρικό ρεύμα που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες πηγαδιών και περιβολιών του Κάμπου, απάντησε το Υπουργείο Περιβάλλοντος. Η Αναφορά είχε κατατεθεί τον Οκτώβριο 2021 μετά από συνάντηση που είχε ο βουλευτής με τον Φιλοπρόοδο Όμιλο Κάμπου (ΦΟΚ) και σχετική επιστολή του σωματείου.

Στην απάντησή του ο Υπουργός Περιβάλλοντος αναγνωρίζει τον πολύπλοκο και μακρόχρονο χαρακτήρα της διαδικασίας για την έκδοση της Άδειας Χρήσης Νερού και του Δελτίου Νο1 που επισημαίνεται στην επιστολή. Για την αντιμετώπιση αυτών των καθυστερήσεων ως την έκδοση των σχετικών εγγράφων, ενημερώνει πως το Υπουργείο, μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΗ, δίνει τη δυνατότητα να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι ηλεκτρονικά την πιο πρόσφατη Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης του ΟΠΕΚΕΠΕ προκειμένου να συνεχίσουν να απολαμβάνουν το Αγροτικό Τιμολόγιο.

Επισυνάπτεται η σχετική απάντηση του Υπουργείου.

Αρχείο PDF

11-01-22 Apantisi Yp

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ