17.11.2021 11:56

Ανοίξτε σήμερα όλες τις κλειστές παιδικές χαρές

Διαβάζω και ακούω τις τελευταίες ημέρες ανακοινώσεις για "φωτεινά Χριστούγεννα''! Τον κ. Δήμαρχο να υπόσχεται εκπλήξεις και τους αντιδημάρχους να μετρούν τα ευρώ που αφειδώς σκορπούν για τη "χαρά'' που θα προσφέρει ο στολισμός των γιορτών. 

Δεν θα γκρινιάξω ούτε με το κόστος, ούτε με τις απευθείας αναθέσεις, ούτε θα κρίνω το γούστο της δημοτικής αρχής. Δεν θα γκρινιάξω ούτε και για τον διαχωρισμό του νησιού σε περιοχές "βιτρίνα'' και "δεύτερης κατηγορίας''.

Μπράβο λοιπόν για τον στολισμό.

Όλες οι γιορτές όμως είναι σαράντα με πενήντα μέρες. 

Τις υπόλοιπες ημέρες δεν πρέπει να χαιρόμαστε; Απλές καθημερινές στιγμές που μας γεμίζουν οικογενειακή χαρά δεν μπορούμε να έχουμε; 

Και για να μπούμε στο θέμα, με τις κλειστές παιδικές χαρές τι θα γίνει; Πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν και πόσες δημοτικές αρχές για να ανοίξουν οι κλειστές παιδικές χαρές μετά το ολικό τους κλείσιμο; Δύο χρόνια δημοτική αρχή είστε, θα μας παρουσιάσετε το σχέδιο σας για τις παιδικές χαρές; Γιατί ούτε μικρά γειτονικά αθλητικά κέντρα βλέπω να φτιάχνετε αλλά ούτε τις παιδικές χαρές. Και βέβαια μιλάω για αυτά που προϋπήρχαν και εγκαταλήφθησαν. Για καινούργιες ούτε λόγος, αν και κατά καιρούς ακούστηκαν προτάσεις. 

Ανοίξτε σήμερα όλες τις κλειστές παιδικές χαρές και τα μικρά γειτονικά αθλητικά κέντρα.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ