20.9.2013 12:49

Τώρα κλέβουν τους υδρομετρητές

ο παρακάτω e-mail απέστειλε στον «π» ο Γ. Νύκτας θέτοντας επί τάπητος το πρόβλημα της κλοπής υδρομετρητών της ΔΕΥΑΧ.

Αναλυτικά η επιστολή:

"Πάνε περίπου δυο μήνες από τότε που διαπιστώσαμε ένα πρωί ότι λείπει από το σπίτι ο μετρητής του νερού. Το θεωρήσαμε τυχαίο γεγονός, δεν δώσαμε  ιδιαίτερη σημασία και τον αντικαταστήσαμε με άλλον σύμφωνα με τις οδηγίες της ΔΕΥΑΧ. Μόλις χθες όμως με έκπληξη μας είδαμε να λείπει πάλι και ο νέος μετρητής, ενώ ο διπλανός μετρητής του γείτονα ήταν σπασμένος προφανώς  γιατί τους δυσκόλευε  περισσότερο στην εξαγωγή. 

Τώρα  πλέον δεν μπορούμε να μιλάμε για τυχαίο γεγονός, μιλάμε για μια ιστορία που εξελίσσεται σαν καρκίνωμα στην περιοχή.  Δεν ξέρω αν εκεί στην Μαρουλού των Θυμιανών δραστηριοποιείται κάποια σπείρα που επιδίδεται στην κλοπή των υδρομετρητών, ή αν κυκλοφοράει κάποιος παρανοϊκός που έχει κάποια περίεργα χόμπι. Ότι και να είναι πάντως είναι υπόθεση που αφορά την αστυνομία και πρέπει να την διαλευκάνει άμεσα  πριν η υπόθεση αυτή πάρει διαστάσεις.

Να θυμίσω με την ευκαιρία αυτή ότι πριν ένα χρόνο και κάτι  είχαν ανοίξει το σπίτι και πήραν όλο τον ιματισμό (κουβέρτες, παπλώματα, σεντόνια, φλοκάτες, και κάτι  κεντήματα). Όλα αυτά τα γεγονότα λοιπόν μας κάνουν να πιστεύουμε ότι κάτι μπορεί να υποβόσκει εκεί στη Μαρουλού. Ας το διερευνήσει αυτό η αστυνομία.

Θα ήθελα ακόμα να κάνω και μια   πρόταση στη ΔΕΥΑΧ μια και έχει άμεση σχέση με το θέμα. Αφού ξεκίνησαν τέτοια κρούσματα  καλό θα είναι να ασφαλίζει τους μετρητές στα κολεκτέρ με μια απλή σίδηρο κατασκευή  που θα κλειδώνει, και θα έχουν κλειδιά οι τεχνικοί και οι καταμετρητές. Κάτι  περίπου ανάλογο με αυτό που έχει κάνει ο ΟΤΕ για να προστατεύει τα μηχανήματα του (ΚΑΦΑΟ) που είναι εκτεθειμένα στους δρόμους.

Υ.Γ. Αύριο θα αγοράσουμε τον τρίτο μετρητή μέσα στο δίμηνο, ελπίζουμε αυτή τη φορά να μας μείνει."

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ