4.10.2013 10:15

Θέλει «χειμωνιάτικα» η Ιματιοθήκη

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ, ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΡΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Έκκληση για συγκέντρωση ανδρικών υποδημάτων παντός τύπου απευθύνει η Ιματιοθήκη της Αγάπης της Μητρόπολης προς όλους τους συμπολίτες μας οι οποίοι από την έναρξη της λειτουργία της βρίσκονται κοντά της με τις προσφορές τους.

Όπως δήλωσε στον «π» ο π. Μιχαήλ Ζευγιός, «Παρακαλούμε όλους τους συνανθρώπους μας που συντρέχουν και βοηθούν τη λειτουργία της ιματιοθήκης αγάπης αν έχουν την καλοσύνη να μας ενισχύσουν επειγόντως με ανδρικά παπούτσια παντός τύπου , σε είδη ένδυσης αλλά και κουβέρτες,  λόγω των αδελφών μας που έχουν βρεθεί στη δεινή θέση της λαθρομετανάστευσης.».

Η Ιματιοθήκη από το ξεκίνημα της ως σήμερα, έχει εφοδιάσει με ρουχισμό και παπούτσια από πέρσι τον Σεπτέμβριο 2500 συμπολίτες μας ενώ έχει αποστείλει 1900 δέματα στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων Αθηνών, στην Πανελλήνια Ένωση Πολυτέκνων, στην εθελοντική ομάδα «Πράξη», στον Πανελλήνιο Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Άρτος δράση» κι όπου αλλού έχει ζητηθεί από τους πατέρες Μ. Ζυγιό και Αντ. Τσουκαλά, η συνδρομή τους.

Η συγκέντρωση του υλικού ή και η παραλαβή ειδών υπόδησης και ένδυσης από τους ενδιαφερόμενους γίνεται κάθε Τρίτη και Πέμπτη 9.00-12.00.

Και άλλοι γάμοι και βαπτίσεις

Ακούραστα η Ιματιοθήκη έχει όλο αυτό το διάστημα μια τεράστια προσφορά που επεκτείνεται και στην τέλεση μυστηρίων, έχοντας ήδη ενώσει με τα δεσμά του γάμου 4 ζευγάρια και έχοντας βαφτίσει 5 μωρά.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ