1.10.2013 7:48

Συνεδρίασε το Δ.Σ. του Συνδέσμου Κληρικών Χίου

Τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών στην έδρα του Συνδέσμου στον Άγιο Γεώργιο Βροντάδου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο,

  1. Ενημερώθηκε διεξοδικά για την από 22-7-2013 συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Γεώργιο Καλαντζή. Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου και έλαβαν μέρος οι πατέρες Γεώργιος Κωνσταντίου, Ιωάννης Κοντός και Δημήτριος Πύρρος, πρόεδρος, αντιπρόεδρος και γενικός γραμματέας του Συνδέσμου. Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από θέματα που αφορούν τον εφημεριακό κλήρο.
  2. Διαπιστώνει ότι ο ιερός κλήρος της Χίου με τη συνεργασία εκατοντάδων εθελοντών και εθελοντριών αναλώνεται καθημερινά σε καλά έργα, που συνιστούν την πνευματική και φιλανθρωπική διακονία της τοπικής μας εκκλησίας.  Η ολοπρόθυμη ενασχόληση των ιερέων μας στους τομείς-πυλώνες του εθελοντικού έργου της Χιακής Εκκλησίας, και ενώ σοβεί η πνευματική και οικονομική κρίση που μαστίζει την πατρίδα μας, αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για όλους μας, καθήκον ιερό, που αποκλείει την περίσπαση σε οποιαδήποτε επουσιώδη ζητήματα.
  3. Αποφασίζει τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης των μελών για την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 10.00 π.μ. στην ενοριακή αίθουσα του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίου Γεωργίου Βροντάδου.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ