3.10.2013 14:28

«Στεγνή» από τη βροχή η Απλωταριά

ΠΑΡΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΒΡΟΧΗ Η ΝΕΑ ΑΠΛΩΤΑΡΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ, ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ

Πέρασε τις πρώτες εξετάσεις το έργο της ανάπλασης της Απλωταριάς με απόλυτη επιτυχία, χωρίς να τα κάνει μούσκεμα, παρά την αδιάλειπτη βροχόπτωση του πρωινού της Τρίτης.

Η εμπορική οδός όπου είχαμε κατά το παρελθόν πλημμυρικά φαινόμενα με καταστροφικές συνέπειες για τους επαγγελματίες, με τη νέα της όψη και ύστερα από τα έργα που υλοποιήθηκαν, ανταποκρίθηκε πλήρως χωρίς να δημιουργήσει κανένα πρόβλημα.

Αυτό τουλάχιστον παραδέχεται η πλειονότητα των εμπόρων, σημειώνοντας όμως πως απαιτείται άμεσα ο καθαρισμός των φρεατίων από τον εργολάβο που εκτέλεσε το έργο της ανάπλασης της Απλωταριάς.

«Το έργο δουλεύει πολύ καλά»

Ικανοποιημένος από την απόδοση του έργου κατά τη διάρκεια της προχθεσινής νεροποντής αλλά και της καταιγίδας πριν από δυο περίπου εβδομάδες, δηλώνει στον «π» ο Β. Σπανολιός. «Το έργο δούλεψε και τις δυο φορές πάρα πολύ καλά. Φοβόμασταν ότι δε θα αποδώσουν τα αποχετευτικά του κι ότι θα έχουμε πρόβλημα, αλλά έδειξε ότι ανταποκρίνεται πλήρως. Εκείνο που πρέπει άμεσα να γίνει όμως- και δεν είναι ευθύνη του δήμου αλλά του εργολάβου που εκτέλεσε το έργο- είναι ο καθαρισμός των φρεατίων. Πρέπει  επειγόντως να έρθουν συνεργεία να τα καθαρίσουν, πριν δημιουργηθεί πρόβλημα», υποστήριξε ο κ. Σπανολιός.

Ανάλογη ήταν και η τοποθέτηση του Στ. Σιταρένιου ο οποίος μιλώντας στον «π» παραδέχτηκε πως στην Απλωταριά κατά την προχθεσινή νεροποντή παρότι και τα νερά ήταν πολλά και η ροή συνεχής, δε δημιουργήθηκε πρόβλημα και τα νερά απέρρεαν χωρίς να στερνιάζουν.

«Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με τα νερά της βροχής, το έργο ανταποκρίθηκε πλήρως σε ότι αφορά την απορροή των υδάτων» σημείωσε και ο κ. Κουμπιάς σε δηλώσεις του συνηγορώντας με τους συναδέλφους του.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ