13.1.2013 18:12

Σεμινάριο για Εταιρείες START-UP και Τεχνολογίες της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών

Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ.) του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο νέο πλαίσιο λειτουργίας της, όπως αυτό διαμορφώνεται με το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: "Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση: 2007-2013", διοργανώνει σε συνεργασία με το Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης (ΤΜΟΔ) και το Εργαστήριο Διαχείρισης της Πληροφορίας (i4M Lab) του Πανεπιστημίου Αιγαίου, εκδήλωση με θέμα «Εταιρείες START-UP και Τεχνολογίες της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Πανεπιστημιακή Μονάδα Χίου, την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013 στις 18:00, στο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν με εισηγήσεις:
Γιάννης Ζαούδης - Συνιδρυτής εταιρείας Pajap
• Χριστίνα Τσάκωνα - Δικηγόρος
• Γιάννης Καλογήρου - ΕΜΠ, Τμήμα Χημικών Μηχανικών
• Φώτης Δραγανίδης - Microsoft Innovation Center
• Νάγια Αντωνίου - Δικηγόρος
• Σταύρος Μεσσήνης - εταιρεία CoLab
• Γιώργος Τζιραλής - Openfund

Την εκδήλωση συντονίζουν:
Πέτρος Καβάσαλης, Αναπλ. Καθηγητής Παν. Αιγαίου (ΤΜΟΔ)
• Αναστασία Κωνσταντέλου, Επικ. Καθηγήτρια, Παν. Αιγαίου (ΜΚΕ)

Η παρουσία σας στην εκδήλωση θα μας τιμήσει.
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις, παρακαλώ καλέστε στα γραφεία της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο τηλέφωνο 22710-35083, email: chios.mke@aegean.gr και επισκεφτείτε τη σελίδα μας www.facebook.com/CreateYourStartUp .Υπεύθυνη επικοινωνίας κα Ρούλα Αμπαζή.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ