7.10.2022 14:09

ΠΣΑμεΑ - Συνεχίζεται η συλλογή καπακιών για καλό σκοπό

Ο Παγχιακός Σύλλογος Α.μ.ε.Α μέσα από επιστολή του ευχαριστεί όσες και όσους στηρίζουν τη δράση, «Συλλογή Καπακιών», που γίνεται στους ειδικούς κάδους που βρίσκονται έξω από τα γραφεία του επί της οδού Δημοκρατίας 8.

«Με τη συγκεκριμένη δράση όλοι μαζί έχουμε καταφέρει αφενός να συμβάλλουμε στην καλύτερη διαβίωση ανθρώπων με αναπηρία, δεδομένου ότι έχουμε προβεί στην απαραίτητη αγορά αναπηρικών αμαξιδίων, τα οποία διατέθηκαν σε οικογένειες με οικονομική δυσχέρεια, όπως επίσης και στην προστασία του περιβάλλοντος, δείχνοντας έμπρακτα το οικολογικό ενδιαφέρον μας. Παρά τη φημολογία που υπάρχει στην πόλη της Χίου ότι ο Παγχιακός Σύλλογος Α.μ.ε.Α έχει διακόψει τη συγκεκριμένη δράση, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αφενός συνεχίζουμε και ουδεμία πρόθεση για διακοπή έχουμε, κι αφετέρου εξαιτίας τόσο της ακρίβειας αλλά και αντίστοιχα της κλιματικής αλλαγής όπου και τα δύο δυστυχώς χρόνο με τον χρόνο ολοένα και χειροτερεύουν, οι στόχοι μας για το 2022- 2023 είναι ακόμη πιο υψηλοί. Για μία ακόμη φορά σας ευχαριστούμε θερμά κι ευελπιστούμε μέσω της παρούσας επιστολής να βρεθούν κι άλλοι συμπολίτες μας, συνοδοιπόροι στο έργο μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ