Κοινωνία

28/9/13 19:29

τελ. ενημ.: 28/9/13 19:29

Παράταση εγγραφών για το Λαϊκό Πανεπιστήμιο

Παρατείνονται οι εγγραφές  στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο για τον Α΄ κύκλο μαθημάτων, με τον γενικό τίτλο: «Η κοινωνική ψυχολογία & η δύναμη της αισιοδοξίας». Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την επόμενη Δευτέρα 7/10 ώρα 17:00 στο «Ελληνικό Κάστρο».
Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι πολίτες που το επιθυμούν, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας ως συνδρομή εγγραφής 60 ευρώ, (ειδική προσφορά για ομάδες από 8 άτομα και πάνω, 50 ευρώ).
Με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου οι σπουδαστές θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Στη διάρκεια αυτού του κύκλου μαθημάτων διακεκριμένοι εισηγητές, ψυχολόγοι, κοινωνιολόγοι, ψυχίατροι κ.α., αφού αναλύσουν την σημερινή πραγματικότητα, θα διδάξουν στους σπουδαστές πως μπορούν να διατηρήσουν ένα καλό επίπεδο ψυχικής υγείας και ευεξίας, ενδυναμώνοντας τον εαυτό τους και βελτιώνοντας τις σχέσεις τους με τους άλλους. Πως με κύρια εφόδια την αισιοδοξία, την θετική σκέψη και την αυτοεκτίμηση, κι αφήνοντας πίσω την απαισιοδοξία την κακή διάθεση και το άγχος θα αντιμετωπίσουν αποτελεσματικότερα τα σύγχρονα ψυχοκοινωνικά προβλήματα.
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται μόνο ηλεκτρονικά και με σειρά προτεραιότητας, από την ιστοσελίδα του Α.Λ.Π. www.alp.edu.gr .
Πληροφορίες: www.alp.edu.gr και  6936492842 κα Ελένη Βουγιούκαλου,

Δείτε επίσης