26.5.2018 9:06

Μία θέση ΑμεΑ από τις 11 που προκηρύχθηκαν για τις Φυλακές Χίου

Ο Παγχιακός Σύλλογος ΑμεΑ ενημερώνει τα μέλη του άτομα με αναπηρία, που είναι μόνιμοι κάτοικοι Χίου (εντοπιότητα) ότι εκδόθηκε η 6Κ/2018 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 17/22.5.2018/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πεντακοσίων ογδόντα οκτώ (588) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.

Μεταξύ των 11 θέσεων που έχουν προκηρυχθεί για το Κατάστημα Κράτησης Χίου περιλαμβάνεται και μία θέση ΔΕ Φύλαξης για άτομο με ποσοστό αναπηρίας 50% και πάνω.

Το ΦΕΚ της προκήρυξης, όπου περιγράφονται αναλυτικά τα απαιτούμενα προσόντα και όλες οι υπόλοιπες πληροφορίες, διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα) και από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα) και βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ: http//www.asep.gr

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 12 Ιουνίου 2018 ημέρα Τρίτη και λήγει στις 27 Ιουνίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 2ας Ιουλίου 2018, ημέρας Δευτέρας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ