24.9.2013 10:31

Με μια πτήση το Σάββατο μένει η Χίος

ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ OLYMPIC AIR ΠΟΥ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΧΙΟ

Άμεσες είναι  αλλαγές στα αεροπορικά δρομολόγια της Olympic Air που έρχονται πρόωρα, σχεδόν ένα μήνα νωρίτερα από κάθε άλλη φορά, στην σύνδεση Χίου – Αθήνας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της εταιρίας, κάθε Δευτέρα – Τετάρτη και Παρασκευή η εταιρία διατηρεί τις τρεις πτήσεις προς Χίο (πρωί- μεσημέρι- απόγευμα) ενώ κάθε Τρίτη- Πέμπτη και Κυριακή οι πτήσεις γίνονται 2 (πρωί – απόγευμα).

Μία πτήση το Σάββατο

Τα δυσάρεστα αφορούν στο Σάββατο όπου τελικά η εταιρία επιλέγει να αφήσει το νησί με μια μόνο πτήση που θα εκτελείται το μεσημέρι. Αυτό καισε συνδυασμό με το ότι το Σάββατο δεν υπάρχει και ακτοπλοϊκή σύνδεση Χίου- Πειραιά, ενδέχεται να επηρεάσει σημαντικά τη ζήτηση αλλά και να προσθέσει προβλήματα στα ήδη υπάρχοντα.

Με συνέντευξη απαντά η Ένωση Καταναλωτών

Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει η Ένωση Καταναλωτών Χίου αναφορικά με τις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων την Πέμπτη στις 13.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας. Σύμφωνα με τις προθέσεις που έχουν καταγραφεί, η Ένωση καταναλωτών θα ζητήσει να συστρατευθούν δίπλα της όλοι οι φορείς για να βρεθούν τρόποι αντίδρασης. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ