1.11.2023 13:12

«Κάνουμε τη λευχαιμία παρελθόν» - Ενημερωτική εκδήλωση για τη δωρεά μυελού των οστών στο Λιμεναρχείο Χίου

Μια σημαντική εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών που θα φιλοξενηθεί την Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023, από τις 08:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ. στο Λιμεναρχείο Χίου.

Η εκδήλωση αυτή διοργανώνεται από τον Ε.Π.Λ.Σ Χίου - Σάμου - Ικαρίας, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Βασικών Επιστημών Υγείας του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Στόχος αυτής της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών και η ενημέρωση αναφορικά με τη διαδικασία, τη σημασία και τον τρόπο συμμετοχής στο πρόγραμμα δωρεάς.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα υπάρξουν πληροφορίες από ειδικούς στον τομέα, αλλά και ευκαιρίες για το κοινό να εγγραφεί ως εθελοντής δότης μυελού των οστών.

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Χίου καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να παραστούν στην εκδήλωση και να μάθουν περισσότερα γι' αυτήν την σημαντική δράση που μπορεί να σώσει ζωές.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ