8.10.2013 13:05

"Κανένας χωρίς στέγη ηλεκτρικό ρεύμα ή νερό στο νησί μας"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΧΙΟΥ

Ανοιχτό κάλεσμα σε κάθε πολίτη της Χίου που αντιμετωπίζει δυσκολία στην πληρωμή λογαριασμών ρεύματος και νερού, απευθύνει η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Χίου.

Όπως σημειώνουν τα μέλη της Πρωτοβουλίας : «τόσο η στέγη όσο και η ηλεκτρική ενέργεια και το νερό, είναι αγαθά που δεν είναι δίκαιο να τα στερηθεί κανένας συμπολίτης μας. Είναι αδύνατον να ζει κάποιος με στοιχειώδη υλική αξιοπρέπεια αν δεν έχει σπίτι, ηλεκτρικό ρεύμα ή νερό.

Πέρα λοιπόν από οποιεσδήποτε δυσκολίες αποφασίσαμε ότι αυτά τα κοινωνικά αγαθά πρέπει να παρέχονται σε όλους τους συμπολίτες μας και προς αυτή την κατεύθυνση τα μέλη της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης Χίου θα πράξουν ότι μπορούν με γνώμονα το Δίκαιο, την Δημοκρατία και τα συλλογικά και ατομικά Δικαιώματα όλων και ιδιαιτέρως των αδυνάτων.

Καλούμε όποιον έχει πρόβλημα ή όποιον θέλει και μπορεί να βοηθήσει κάθε Πέμπτη 8:00μμ στο Εργατικό Κέντρο  Χίου (στη συνάντηση της Αλληλεγγύης) ή να απευθυνθεί στο τηλέφωνο: 22710 23550».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ