25.9.2013 10:46

Η ναυτιλία τους φέρνει από την Κίνα στη Χίο

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ “RESEARCH WORKSHOP IN SHIPPING AND TRANSPORT” ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗ

Στο νησί μας βρίσκεται αντιπροσωπεία καθηγητών του Shanghai Maritime University πρόκειται να επισκεφθεί το Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών σήμερα και αύριο, στο πλαίσιο Διεθνούς Συνεργασίας που έχει υπογραφεί μεταξύ του Κινεζικού Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την προώθηση κοινών δραστηριοτήτων σε επίπεδο διδασκαλίας και έρευνας.

Το Shanghai Maritime University ιδρύθηκε το 1959 στη Σανγκάη, το λιμάνι της οποίας κατατάχθηκε το 2005 ως ο πρώτος σε διακίνηση φορτίων εμπορικός λιμένας του κόσμου. Το πανεπιστήμιο προσφέρει εξειδικευμένες σπουδές στη ναυτιλία (τεχνολογία, οικονομικά, μάνατζμεντ της ναυτιλίας) και το Marine Simulation Center που διαθέτει είναι το μοναδικό στον κόσμο με 360ο Σύστημα Οπτικής Προσομοίωσης, καθώς και προσομοιωτή πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων 10.000 TEU.

Η κινεζική αντιπροσωπεία, που αποτελείται από τους Καθηγητές της Σχολής Επικοινωνιών και Μεταφορών Xin Shi και Wang, συμμετέχει σε διημερίδα με τίτλο “Research Workshop in Shipping and Transport” την οποία διοργανώνει το Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών με τη συμμετοχή των Τμημάτων Επιστημών της Θάλασσας και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ