21.1.2013 13:50

Η διεκδίκηση είναι προτιμότερη από την αδράνεια

ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΟ «ΧΤΥΠΗΜΑ» ΣΤΟΝ Κ. ΓΑΝΙΑΡΗ ΠΕΡΙ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗ

Τσουνάμι έχει ξεσπάσει στις ήδη διαταραγμένες σχέσεις μεταξύ Δήμαρχου και Αντιπεριφερειάρχη, μετά τη σύσκεψη του Σαββάτου για την πορεία των λιμενικών έργων στο νησί. Στο σχολιασμό της στάσης του δημάρχου από τον Κ. Γανιάρη και στο χαρακτηρισμό «υπερπατριώτης» μετά την αποχώρηση του, απαντά με σκληρή δήλωση του ο κ. Λαμπρινούδης.
Σε αυτήν αναφέρεται:

«Απαντώντας στις δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ.Γανιάρη καθώς και στον χαρακτηρισμό που μου απέδωσε ως «υπερπατριώτη»   αναφέρω τα εξής:
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση την οποία εκπροσωπώ τα τελευταία χρόνια ,ως Νομάρχης και ως Δήμαρχος, πάντα έχει σκοπό να διεκδικεί και να υλοποιεί υποδομές για την εξυπηρέτηση των πολιτών της. Αν αυτό μου προσδίδει τον χαρακτηρισμό του «υπερπατριώτη», τότε τον αποδέχομαι.
Θεωρώ ότι η επιλογή της διεκδίκησης είναι προτιμότερη από την αδράνεια και την αναποφασιστικότητα, όταν πρόκειται να χειριστούμε τόσο σημαντικά θέματα για τον τόπο μας και το μέλλον των παιδιών μας.
Δεν θα σταματήσουμε να διεκδικούμε με σθένος ένα νέο λιμάνι για την Χίο μας.
Γι’αυτό άλλωστε έχουμε εκλεγεί απ’ τους δημότες μας.
Για να διεκδικούμε και να απαιτούμε ότι μας αξίζει».    
                                                                     

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ