27.9.2013 15:54

«Για την ταμπακέρα ούτε λόγος»

ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ «ΒΑΛΤΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ» ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ Κ. ΓΑΝΙΑΡΗ, Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π. ΒΡΟΥΛΗΣ

Τη δική του απάντηση στον Κ. Γανιάρη δίνει ο περιφερειακός σύμβουλος Π. Βρουλής κατηγορώντας τον ότι αναλώνεται σε ανούσια πολιτική κριτική που δεν έχει σε τίποτα να προσφέρει στον πολίτη της Χίου.

«Δεν έχω να πω πολλά γιατί δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Είναι πασιφανές ότι ο κ. Γανιάρης δεν αναφέρει τίποτα για την ταμπακέρα. Αντί λοιπόν να τα βάζει με τις αντιπολιτεύσεις καλύτερο θα ήταν να μας εξηγήσει τι έχει γίνει με μία σειρά έργων που έχει αναλάβει η Περιφέρεια και έχουν βαλτώσει στην πλειονότητά μας.

Είναι έκθετοι για πολλούς και διάφορους λόγους. Ας μας πει όμως τι απέγινε με το έργο Μερσινίδι – Συκιάδα, με το φράγμα της Καλαμωτής, με το Γαλλικό Κολλέγιο και εν τέλει με την ΕΝΑ που πάει για κλείσιμο.

Ο κ. Γανιάρης απλά δεν διάβασε καλά τις δηλώσεις μου και τις παρερμήνευσε. Δεν είναι ότι βαριέμαι να πάω στη Μυτιλήνη για τις συνεδριάσεις. Όμως σε μία συνεδρίαση που από τα 20 θέματα τη Χίο αφορά μόνο το 1 και πολλές φορές κανένα, ποιος ο ρόλος του περιφερειακού συμβούλου της Χίου; Ή μήπως δεν ισχύει ότι στην πλειονότητά τους τα θέματα αφορούν Σάμο και Λέσβο και ο κύριος Γανιάρης σπάνια εντάσσει ζητήματα που αφορούν το νησί μας», είπε στον «π».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ