15.12.2023 12:02

Ευχαριστήριο του ΠΣΑμεΑ στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Χίου

Αξιότιμοι Γονείς & Διδάσκοντες

Αγαπημένα μας παιδιά

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία, σας ευχαριστούν θερμά για την προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης, με την οποία γεμίσατε το γραφείο του Συλλόγου μας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το σχολείο σας, το 9ο Δημοτικό «Καρράδειο», έχει αγκαλιάσει και έχει στηρίξει τις δράσεις του συλλόγου μας έμπρακτα, και το γεγονός αυτό μας βοηθά να συνεχίσουμε το έργο μας, που δεν είναι άλλο από να αντιληφθεί η κοινωνία μας, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινή ζωή, αλλά και να υποστηρίξουμε τα δικαιώματά μας, που είναι ανθρώπινα δικαιώματα.

Η παραβίαση των δικαιωμάτων μας, όπως αυτό της ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ, έχει οδηγήσει τα άτομα με αναπηρία στο περιθώριο και στην απομόνωση. Όλοι οι Πολίτες μιας χώρας πρέπει να αντιμετωπίζονται το ίδιο από την πολιτεία και να έχουν δικαίωμα στην εκπαίδευση, στην εργασία, στην ελεύθερη πρόσβαση, στην συμμετοχή στην Κοινωνία, και να απολαμβάνουν την χαρά της συμμετοχής και της συνεργασίας με όλους.

Η δική σας στήριξη και αλληλεγγύη μας βοηθά να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για να ζήσουμε σε καλύτερες συνθήκες, χωρίς αποκλεισμούς και εξαιρέσεις, χωρίς απομόνωση, δίπλα – δίπλα με δικαιώματα και υποχρεώσεις.

Η γενναιόδωρη προσφορά σας θα μοιραστεί σε άπορες οικογένειες που έχουν μέλη άτομα με αναπηρία, και αδυνατούν να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Ευχόμαστε στα παιδιά Καλή Πρόοδο, Υγεία και χαρούμενες Γιορτές!!

Στους Γονείς να χαίρονται και να καμαρώνουν που μεγαλώνουν άξιους και συνειδητούς αυριανούς πολίτες!!

Στους Δασκάλους δύναμη, διάθεση και κουράγιο στο έργο τους, που εκτός του να εκπαιδεύσουν σωστά τα παιδιά, είναι κυρίως να διαμορφώσουν συνειδήσεις και να μεταφέρουν αξίες που χαρακτηρίζουν ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!

Σας ευχόμαστε από καρδιάς Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά.!!

Με αγάπη, σεβασμό και εκτίμηση

Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Παγχιακού Συλλόγου ΑμεΑ

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ