27.9.2013 17:47

Έπιασαν δουλειά

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΣΤΗ ΒΕΣΣΑ

Πολλά έχουν γραφεί  δικαίως για τα προβλήματα πρόσβασης των απορριμματοφόρων στις εγκαταστάσεις του δημοτικού ΧΥΤΑ στην περιοχή του Πόδορα και τα σημαντικά προβλήματα που δημιουργούνται  και δεν επιτρέπουν την σωστή ολοκλήρωση της διαδικασίας αποκομιδής των απορριμμάτων

Άρχισαν οι εργασίες

Σύντομα τα προβλήματα θα ελαχιστοποιηθούν, αφού άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την αποκατάσταση τους.Από τη Δευτέρα έχουν αρχίσει οι εργασίες διαπλάτυνσης, αποκατάστασης της βατότητας και ασφαλτόστρωσης των 2.700 μέτρων του αγροτικού δρόμου, με προϋπολογισμό 800.000 ευρώ.

Τα συνεργεία των εργολάβων Ζενιώδη και Γιαλούρη  που έχουν αναλάβει τις εργασίες από τον ανάδοχο τον Άρη Σταμούλα,  σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του αντιπεριφερειάρχη Μανώλη Κράκαρη, αν όλα πάνε καλά και δεν παρουσιαστούν απροσδόκητα εμπόδια, θα ολοκληρώσουν τις εργασίες πολύ νωρίτερα από τον χρόνο που ορίζεται στις συμβατικές τους υποχρεώσεις.

« Η δουλειά είναι εύκολη και το έργο θα ολοκληρωθεί πολύ συντομότερα από τους έξι μήνες που προβλέπονται στη σύμβαση, ο δρόμος θα είναι έτοιμος έως το τέλος του Νοέμβρη», δηλώνει με αρκετή αισιοδοξία.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ