3.10.2013 14:41

Ένσταση στην έκπτωση

Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ

Να σώσει οτιδήποτε κι αν σώζεται προσπαθεί ο εργολάβος του έργου του Κολλεγίου, που προσπαθώντας να μην κηρυχτεί έκπτωτος από την Περιφερειακή Ενότητα κατέθεσε ένταση κατά της σχετικής απόφασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ στο εργοτάξιο δεν δουλεύει τίποτα το τελευταίο διάστημα, ο εργολάβος προσπαθεί να μη χάσει το έργο, υποστηρίζοντας με ένσταση του προς τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας πως σε σύντομο χρονικό διάστημα τα οικονομικά του προβλήματα θα ξεπεραστούν, θα μπορεί να ανταποκριθεί των απαιτήσεων κατασκευής του έργου, θα δουλέψει κανονικά, ολοκληρώνοντας το όπως προβλέπεται από τη σύμβαση.

Επί της ενστάσεως θα γνωμοδοτήσει αρχικά η Υπηρεσία στη συνέχεια το Τεχνικό Συμβούλιο και αμέσως μετά η Οικονομική επιτροπή. Εκεί θα αποφασιστεί το μέλλον της ενστάσεως με την προϋπόθεση ότι ο εργολάβος συνεχίζει  την εκτέλεση των εργασιών, κάτι που στην προκειμένη περίπτωση δεν ισχύει.

Περισσότερο ως έναν τρόπο για να εξασφαλίσει λίγο χρόνο μπορεί να εκλάβει κάποιος την όλη διαδικασία που σίγουρα δε φαίνεται να ξεμπλέκει άμεσα.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ