8.4.2021 14:13

Ηχηρό μήνυμα του Α/ ΓΕΕΘΑ από τη Χίο

"Οι ένοπλες δυνάμεις είναι εδώ για να εγγυηθούν την εθνική ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας"

Ηχηρό μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες, σε μία μάλιστα στιγμή, που η Τουρκία επιλέγει να τεντώσει και πάλι το σχοινί στη σχέση της με την Ελλάδα, με αιχμή του δόρατος το μεταναστευτικό, έστειλε από τη Χίο όπου βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Κωνσταντίνος Φλώρος.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ σε δηλώσεις του σημείωσε ότι «Οι ένοπλες δυνάμεις είναι εδώ και εγγυώνται την εθνική ανεξαρτησία και την ελευθερία.  Δεν θέλουμε τίποτα από κανένα αλλά και δεν παραχωρούμε τίποτα σε κανένα».

Αναφέρθηκε δε, στον πολλαπλό ρόλο των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι έχει δεσμούς με τη Χίο αφού υπηρέτησε ως υπολοχαγός στη Χίο και συγκεκριμένα στο 3ο ΕΤΕΘ σε Καρυές αλλά και Λαγκάδας.

Τέλος επεσήμανε τον κοινωνικό ρόλο του στρατού, αφού το Υγειονομικό έχει πρωτοστατήσει στην επιχείρηση «Ελευθερίας» για τον εμβολιασμό των πολιτών ειδικά στις ακριτικές περιοχές.

Ο στρατηγός Φλώρος επισκέφθηκε εκτός από τα ακριτικά φυλάκια, μονάδες στη Χίο και συναντήθηκε τόσο με τον αντιπεριφερειάρχη Παντελή Μπουγδάνο όσο και με τον Δήμαρχο Σταμάτη Κάρμαντζη.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ