1.10.2013 18:02

CHIOS SHOP: Η Χιώτικη γωνιά του Πειραιά

Ο Κ. ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ... ΤΗ ΧΙΟ

Μια νέα γωνιά θα έχουν στη διάθεσή τους οι Χιώτες της  πρωτεύουσας για να προμηθεύονται πλήθος τοπικών προϊόντων. Το Chios Shop του Κ. Μιχαλάκη είναι η συνέχεια του πρώτου καταστήματος που λειτουργεί εδώ και μια δεκαετία στον Πειραιά και έρχεται να διευρύνει την γκάμα των τοπικών προϊόντων, εμπλουτίζοντας τις επιλογές του πελάτη με ότι πιο... χιώτικο.

Επιχειρηματικά δαιμόνιος και ανήσυχος ο Κ. Μιχαλάκης, επενδύει σε ένα νέο κατάστημα μέσα σε δυσμενές οικονομικά κλίμα κάνοντας για άλλη μια φορά πράξη την αγάπη του προς κάθε τι σχετίζεται με τον τόπο καταγωγής, τη Χίο.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ναυαρίνου 6 και Καποδιστρίου 16 και τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία πλήθους Χιωτών.

Μάλιστα η εφημερίδα «Κοινωνική» του Πειραιά, αφιέρωσε μια σελίδα στο νέο κατάστημα και τη φιλοσοφία που ο Κ. Μιχαλάκης θέλει να περάσει στην αγορά, το οποίο και παρουσιάζει σήμερα ο «π». 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ