18.1.2013 17:36

Το «Chios Nature» στέλνει αυτοκίνητο στην «ΟΜΙΚΡΟΝ»

ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟΥ ΒΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 43 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ «ΟΜΙΚΡΟΝ»

Μια πολύ σημαντική προσπάθεια έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες η ομάδα Chios Nature καθώς με πρωτοβουλία των μελών της συγκεντρώνονται χρήματα για την απόκτηση ενός οχήματος πολλαπλών χρήσεων που σκοπό έχει να παραδοθεί στην εθελοντική ομάδα «Όμικρον» για τις ανάγκες της.
«Η ομάδα που έχει ως έδρα το Λονδίνο, αναγνωρίζοντας τη σημαντική προσφορά των ανθρώπων της «Όμικρον» αποφάσισε να συγκεντρώσει χρήματα για την αγορά και παραχώρηση ενός πολυμορφικού οχήματος σε όσους το καλοκαίρι απέδειξαν ότι είναι δίπλα στη χιώτικη φύση. Δώσε ότι μπορείς σε αυτούς που απέδειξαν ότι μπορούν», σημειώνουν στην ιστοσελίδα τους οι συντελεστές του «Chios Nature».

Η καμπάνια

Στην πρωτοβουλία, που έχει λάβει διεθνή έκταση μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε και με οποιοδήποτε ποσό. Ο στόχος είναι να συγκεντρωθεί το ποσό των 16.500 ευρώ, που αντιπροσωπεύει την αξία ενός μεταχειρισμένου οχήματος τύπου «βαν» με δυνατότητα μεταφοράς επιβατών και φορτίου, το οποίο θα ενταχθεί κανονικά στο σχέδιο αντιπυρικής προστασίας της Χίου και στην υποστήριξη των υπόλοιπων δράσεων της ομάδας.


Η συμμετοχή

Ο τρόπος συμμετοχής είναι απλός. Στον οργανισμό Indiegogo έχει δημιουργηθεί μια καμπάνια για τον παραπάνω σκοπό, όπου οποιοσδήποτε μπορεί να συνεισφέρει από 10 ευρώ και περισσότερα πληρώνοντας μέσω  της διαδικτυακής πλατφόρμας PayPal.
Η καμπάνια λήγει την 1η Μαρτίου 2013 κι αν μέχρι τότε δεν έχει συγκεντρωθεί ολόκληρο το ποσό, οι συνεισφορές θα επιστραφούν στους προσφέροντες.
Μέχρι στιγμής πάντως η προσπάθεια φαίνεται ότι έχει ευαισθητοποιήσει αρκετούς, αφού μέσα σε μία εβδομάδα έχουν συγκεντρωθεί 2.575 ευρώ ενώ απομένουν 43 ημέρες από σήμερα μέχρι τη λήξη της προθεσμίας.Ιστότοπος συμμετοχής: http://www.indiegogo.com/-Chios-getting-a-van-to-a-man-that-can?c=home

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ