22.8.2023 14:06

Λιμάνι Χίου - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διεξαγωγή του 6ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στο Νησί της Μαστίχας

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου ενημερώνει ότι την Τετάρτη 23η Αυγούστου 2023 από ώρα 19:00 ως 20:00, η παραλιακή οδός του Κεντρικού Λιμένα Χίου παραμένει κλειστή και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας, από την συμβολή των οδών Κανάρη με Λεωφόρο Αιγαίου έως και την αρχή της Κόκκαλη και από την πύλη του Ναυτικού Ομίλου Χίου ως την συμβολή των οδών Κανάρη με Λεωφόρο Αιγαίου, για τη διεξαγωγή της χορευτικής παρέλασης του Συλλόγου Διατήρησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς «ΧΙΟΙ ΕΝ ΧΟΡΩ» στα πλαίσια του «6ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στο Νησί της Μαστίχας».

Ειδικότερα, κατά τις παραπάνω ώρες απαγορεύεται η είσοδος από την οδό Κουντουριώτη στη Λ. Αιγαίου και η είσοδος των οχημάτων στην παραλιακή ζώνη από όλες τις καθέτους των οδών Ροδοκανάκη και Λιβανού. Θα υπάρχει ειδική σήμανση ρύθμισης της κυκλοφορίας με πινακίδες Ρ-7 και υποχρεωτικής πορείας προς μια κατεύθυνση, οι οποίες θα τοποθετούνται σε ευκρινή σημεία και σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ.

Σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης θα επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων Πυροσβεστικής, Αστυνομίας, ΕΚΑΒ κλπ, ενώ όπου κριθεί απαραίτητο για λόγους ασφάλειας της κυκλοφορίας πολιτών και οχημάτων οι ανωτέρω ρυθμίσεις δύναται να τροποποιηθούν. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ