#Διακοπή κυκλοφορίας

Κλειστή η παραλιακή της Χίου το Σάββατο για το «Μαζί και στον Αθλητισμό»

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου ενημερώνει ότι, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου του 2026 πρόκειται να ληφθούν έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα στην Χερσαία Ζώνη Λιμένα Χίου, για την ασφαλή διεξαγωγή της αθλητικής εκδήλωσης «Μαζί και στον Αθλητισμό» που διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο Α.μεΑ. Ίωνες Χίου.

Ειδικότερα, ολόκληρη η παραλιακή οδός του Κεντρικού Λιμένα Χίου θα παραμείνει κλειστή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από την συμβολή των οδών Κλεάρχου Νενητούση με Μιχαήλ Λιβανού (χώρος στάθμευσης ΝΟΧ) έως και τη συμβολή των οδών Λ Αιγαίου και Λάδης από ώρα 17:30 έως ώρα 19:00.

Ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπου κριθεί απαραίτητο για λόγους ασφάλειας της κυκλοφορίας πολιτών και οχημάτων, μπορεί να τροποποιηθούν.

 

 

X

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο.

Ειδήσεις σήμερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ