22.4.2021 12:44

Κλειστά τμήματα της παραλιακής λόγω εργασιών διαγράμμισης

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου ενημερώνει ότι το χρονικό διάστημα από Πέμπτη 22-04-2021 ως τη Μεγάλη Δευτέρα 26-04-2021, τμήματα της παραλιακής οδού της χερσαίας ζώνης Λιμένα Χίου θα παραμείνουν κλειστά λόγω εργασιών ανανέωσης των διαγραμμίσεων επί του οδοστρώματος, με σκοπό την ασφάλεια των πολιτών και των οχημάτων που κάνουν χρήση. Οι ώρες πραγματοποίησης των εργασιών θα είναι από την 07:00 και μέχρι ώρα 19:00. Κατά την κρίση της Λιμενικής Αρχής Χίου, ανάλογα με την εξέλιξη και τη φύση των εργασιών, θα αποδίδεται προς χρήση το κατάλληλο ρεύμα κυκλοφορίας. Από τις ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξαιρούνται τα Φ/Γ οχήματα, τα οποία φορτοεκφορτώνονται στα πλοία που καταπλέουν/αποπλέουν στο λιμένα Χίου από ώρα 18:00 και έπειτα. Επιπλέον επισημαίνεται ότι τα ανωτέρω οχήματα κατά τη διάρκεια της διέλευσης τους να κινούνται αυστηρά με χαμηλή ταχύτητα, η οποία ορίζεται στα είκοσι (20) – τριάντα (30) χλμ/ώρα κάνοντας παράλληλα χρήση των φώτων έκτακτης ανάγκης (αλάρμ).

Ειδικά στις 23-04-2021, θα πραγματοποιηθεί διαγράμμιση διαβάσεων πεζών στη διασταύρωση της Λ. Αιγαίου με την οδό Κουντουριώτη και στη διασταύρωση της Λ. Αιγαίου με την οδό Κανάρη, από ώρα 21:00 μέχρι πέρας του έργου.

Επισημαίνεται ότι σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης θα επιτρέπεται η διέλευση ασθενοφόρων, οχημάτων Πυροσβεστικής, Αστυνομίας, Λιμενικού κλπ κατά τις ανωτέρω ώρες.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου αναλαμβάνει την υποχρέωση λήψης των απαραίτητων μέτρων τάξης στην περιοχή ευθύνης του για υλοποίηση των ανωτέρω, ενώ σε περιπτώσεις που κριθεί από την Υπηρεσία για λόγους ασφάλειας της κυκλοφορίας πολιτών και οχημάτων, τα ανωτέρω μέτρα τάξης θα τροποποιούνται ή θα ακυρώνονται.

Οι οδηγοί παρακαλούνται να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις από και προς τη χερσαία ζώνη λιμένα κατά τις ανωτέρω ώρες και ημέρες.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ