Χίος Πόλη

10/5/19 10:12

τελ. ενημ.: 10/5/19 14:38

Έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα από το Λιμεναρχείο λόγω της κλειστής οδού Κόκκαλη

φώτο: e-nautilia. gr
φώτο: e-nautilia. gr

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου ενημερώνει ότι λόγω εκτέλεσης εργασιών της ΔΕΥΑΧ, επί της οδού Κόκκαλη από τη διασταύρωση με τη Λ.Αιγαίου (κατάστημα LA BUSSOLA) ως τη διασταύρωση με την οδό Χιώτη Ναυτικού  που θα πραγματοποιηθούν  την Δευτέρα 13 Μαίου ως και την Τρίτη, πρόκειται να ληφθούν έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα στη χερσαία ζώνη λιμένα ως ακολούθως:

α) Βαρέα οχήματα που  κατευθύνονται από  Τελωνείο προς ξενοδοχείο Χανδρή, υποχρεωτικά θα στρίβουν δεξιά προς οδό Κανάρη. Εξαιρούνται τα οχήματα Αστικού και Υπεραστικού ΚΤΕΛ από ώρα 07:30 έως 14:30, όπου στο ύψος του καταστήματος LA BUSSOLA, θα κατευθύνονται αντίστροφα κάνοντας χρήση της Λ. Αιγαίου μέχρι της έξοδό τους στην πύλη του Ναυτικού Ομίλου.  

β) Δίκυκλα, επιβατικά Ι.Χ. αυτοκίνητα και μικρά Φ/Γ οχήματα  που κατευθύνονται από Τελωνείο προς ξενοδοχείο ΧΑΝΔΡΗΣ ,  θα στρίβουν δεξιά προς την οδό Μιχάλων. Όσα οχήματα κινούνται με κατεύθυνση από Αεροδρόμιο προς λιμένα Χίου, θα τους επιτρέπεται κανονικά η κυκλοφορία με την επιφύλαξη ότι θα στρίβουν αριστερά επί της οδού Πατελίδα όταν υπάρχει η ανάδρομη κίνηση ενός οχήματος ΚΤΕΛ όπισθεν ξενοδοχείου ΧΑΝΔΡΗΣ.

        

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση