13.6.2023 7:04

Περιοδεία της Ν.Δ. στο "κάστρο" των Καμποχώρων - Βίντεο

Περιοδεία στα Καμπόχωρα πραγματοποίησε σήμερα η Νέα Δημοκρατία με τους υποψήφιους βουλευτές, τον κ. Νότη Μηταράκη, την κυρία Καλλιόπη Γιαννούλου και τον κ. Κώστα Τρομπούκη. 

Η περιοδεία της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε από το Δαφνώνα, ενώ συνεχίστηκε σε Βερβεράτο, Ζυφιά και Βαβύλους, καταλήγοντας στο Χαλκειός, όπου και οι υποψήφιοι βουλευτές πραγματοποίησαν ομιλίες. Οι κάτοικοι υποδέχθηκαν θερμά τους υποψήφιους βουλευτές, συγχαίροντας τους για την επιτυχία της 21ης Μαΐου. Παράλληλα, οι υποψήφιοι  υπενθύμισαν τη σπουδαιότητα της συνέχειας του αγώνα όχι μόνο για να διατηρηθεί αλλά και να αυξηθεί το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας την 25η Ιουνίου. 

Η  περιοδεία ολοκληρώθηκε στο Χαλκειός, όπου δεκάδες κάτοικοι υποδέχθηκαν θερμά τους υποψήφιους βουλευτές. 

Μηταράκης: Οι λόγοι που οι Χιώτες πρέπει να ψηφίσουν ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ θέλουν αύξηση φόρων

Ο τέως υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και υποψήφιος βουλευτής Χίου με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Νότης Μηταράκης, ξεκίνησε λέγοντας «14.349 ευχαριστώ», αναφερόμενος στις ψήφους που έλαβε η ΝΔ σημειώνοντας πως ειδικά στα Καμπόχωρα εστάλη ένα ηχηρό μήνυμα αυτοδυναμίας για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αναφερόμενος στο μεταναστευτικό ο κ. Μηταράκης τόνισε πως στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας την περασμένη τετραετία ήταν ακριβώς όσα ζήτησαν η περιφέρεια και οι δήμαρχοι το 2019. «Να μειώσουμε τις ροές, να αποσυμφορήσουμε τα νησιά, να φυλάξουμε τα σύνορα, να ελέγξουμε τις ΜΚΟ, να αποζημιώσουμε τους κατοίκους να κλείσουμε τις παλιές δομές και να δημιουργήσουμε μικρότερες και ασφαλείς, εκτός αστικού ιστού. Αυτό ακριβώς κάναμε», είπε.

Σχετικά με την Οικονομία, είπε πως το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ μίλησαν για αύξηση των φόρων. «Αλλά είπαν για τα μεγάλα τζάκια. Ποια είναι τα μεγάλα τζάκια, όσοι έχουν μέρισμα πάνω από 100.000, δηλαδή η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου, είναι τα μεγάλα τζάκια», τόνισε και συμπλήρωσε πως «η λογική του αυξάνω φόρους, άρα μειώνω επενδύσεις, άρα αυξάνω την ανεργία, άρα αυξάνω φόρους και μειώνω τις συντάξεις, ήταν η λογική του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου στο Καστελλόριζο. Την ίδια πολιτική των μνημονίων θέλει να φέρει το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ».

Παράλληλα ο κ. Μηταράκης ανέφερε πως ακόμη ένας λόγος για να ψηφίσουν οι πολίτες τη Νέα Δημοκρατία είναι η θωράκιση της χώρας, σημειώνοντας πως όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης, θα παραλάβει η χώρα μας τα F-35 το 2028.

Κλείνοντας ο κ. Μηταράκης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ζητώντας προσοχή από όλους στις νέες εκλογές, σημειώνοντας πως τα παλαιά ψηφοδέλτια δεν ισχύουν και θα υπάρχουν νέα για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. «Προχωράμε σταθερά, τολμηρά μπροστά, για μία αυτοδύναμη ΝΔ και αυτοδύναμη Ελλάδα», είπε ο κ. Μηταράκης.

Γιαννούλου: Η ΝΔ αντιμετώπισε μία σειρά κρίσεων αλλά κατάφερε να στηρίξει τους πολίτες

Η υποψήφια βουλευτής Χίου με τη Νέα Δημοκρατία, κυρία Καλλιόπη Γιαννούλου τόνισε πως το ποσοστό του κόμματος οφείλεται αποκλειστικά στην στήριξη των πολιτών συμπληρώνοντας πως η κυβέρνηση της ΝΔ μέσα από μία σειρά κρίσεων, κατάφερε να μειώσει 50 φόρους, να αυξήσει τον κατώτατο μισθό, να μειώσει τον ΕΝΦΙΑ και να αυξήσει συντάξεις και να στηρίξει τους πολίτες.

Αναφερόμενη στο μεταναστευτικό, είπε πως η κυβέρνηση της ΝΔ μείωσε τις μεταναστευτικές ροές. «Δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στη ΝΔ, εμείς εδώ στο βόρειο Αιγαίο είναι πού σημαντικό να αισθανόμαστε ασφαλείς», τόνισε και κάλεσε τους πολίτες στις κάλπες στις 25 Ιουνίου.

Τρομπούκης: Στις 26 Ιουνίου να έχουμε μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας

Ο υποψήφιος Βουλευτής Χίου με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Κώστας Τρομπούκης τόνισε πως οι εκλογές της 21ης Μαΐου έδωσαν το μήνυμα της βούλησης για αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας. Όπως είπε μόνο η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να διασφαλίσει την εθνική ασφάλεια.  Παράλληλα επεσήμανε πως χρειάζεται εγρήγορση και να προσέλθουν όλοι στις κάλπες με την ίδια δυναμική. Κλείνοντας ο κ. Τρομπούκης μίλησε για «νεοεμφανιζόμενα κόμματα που χρησιμοποιούν την πίστη μας». «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Χίου για τη στήριξη και την συμπαράσταση, να συνεχίσουμε έτσι ώστε στις 26 Ιουνίου να έχουμε μία ισχυρή κυβέρνηση», είπε.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ